Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 21-27 martie 2022. Bivolii și Șerpii schimbă anturajul

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 21-27 martie 2022: Bivolii și Șerpii își fac prieteni noi. Descoperă povești interesante de viață în noile anturaje din care vor face parte.
19.03.2022 | 10:15
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2127 martie 2022 Bivolii si Serpii schimba anturajul
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 21-27 martie 2022 vine cu vești interesante pentru multe zodii. Majoritatea semnelor din horoscopul asiatic vor socializa cu persoane noi. Se vor deschide în fața străinilor, iar unele s-ar putea să își găsească iubit/ iubită.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 21-27 martie 2022

Bivolii și Șerpii vor să se miște și în alte anturaje, căci au început să se plictisească de aceleași fețe. Vor ieși mai mult în oraș, vor intra în vorbă cu persoane cât mai diferite. Au dorința de a cunoaște povești de viață din care să se inspire în activitatea lor de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Maimuțele se focusează asupra muncii mai mult ca oricând. Unele dintre Maimuțe ar putea urma niște cursuri noi. Sunt puse pe studiat.

Oile din zodiacul chinezesc au o săptămână plină de drumuri, iar unele dintre ele le vor da bătăi de cap. Au de-a face cu o birocrație istovitoare.

ADVERTISEMENT

Tigrii sunt în elementul lor toată săptămâna. Știu ce trebuie să facă la fiecare pas și nu mai pot fi păcăliți cu una, cu două. Șobolanii dovedesc că se pricep la o serie de lucruri despre care cei din jur nu aveau habar. Imaginația lor este fermecătoare.

Dragonii se îndrăgostesc

Câinii privesc către greșelile trecutului cu mai multă maturitate. În sfârșit își dau seama ce trebuie să schimbe în viața lor pentru a evita anumite situații de compromis. Caii stau mai toată perioada pe telefoane. Au multe de rezolvat la serviciu.

ADVERTISEMENT

Iepurii se vor gândi de 10 ori înainte să acționeze. După ce s-au fript o singură dată în relația lor amoroasă, de data asta vor sufla și-n iaurt. Dragonii sunt foarte sociabili, iar acest spirit al lor liber și deschis s-ar putea să le aducă inelul de logodnă pe deget undeva spre finalul săptămânii. Apare o dragoste la prima vedere.

Cocoșii rezolvă niște conflicte mai vechi pe care le-au purtat cu anumite persoane din familie. Mistreții își fac bagajele pentru o călătorie într-o zonă exotică.

ADVERTISEMENT