Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Bivolii se ceartă cu toată lumea

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022: Ultima săptămână a anului 2021 aduce bucurii, nervi întinși la maximum, dar și aventură!
25.12.2021 | 13:30
Zodiac chinezesc pentru saptamana 27 decembrie 2021  2 ianuarie 2022 Bivolii se cearta cu toata lumea
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, Bivolii nu vor fi în apele lor și vor intra în conflicte cu mai toată lumea.

Ultima săptâmână a lui 2021 și primele 2 zile din 2022 vin cu tot felul de evenimente care mai de care mai solicitante pentru zodii. Lucrurile se vot schimba radical pentru mulți.

ADVERTISEMENT

Bivolii vor avea nemulțumiri de la orice și se vor exprima destul de abrupt. Nu sunt cei mai comunicativi și nu vor arăta prea multă toleranță față de opiniile diferite de ale lor.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Șobolanii au o săptămână destul de morocănoasă. Își revin cu greu după festinul de Crăciun și vor să stea mai mult în casă, să se relaxeze.

ADVERTISEMENT

Tigrii reușesc să facă anumite lucruri pe care le aveau restante în 2021. Se poziționează pe parcurs și au parte de câștiguri.

Șerpii primesc tot felul de cadouri și sfaturi prețioase. Au de luat anumite decizii, unele destul de greu de gestionat. Dau dovadă de maturitate.

ADVERTISEMENT

Maimuțele pornesc tot felul de proiecte. Au atât de multe idei încât nu știu de care să se apuce prima dată. Totul este roz în viața lor.

Caii și Câinii din zodiacul chinezesc petrec momente frumoase cu prietenii și familia. Câinii s-ar putea să aibă o escapadă la munte în weekend.

ADVERTISEMENT

Cocoșii își dau seama că nu au bani pentru proiectele lor

Cocoșii își fac tot felul de planuri de viitor, dar realizează că nu au suficienți bani pentru anumite proiecte. Se gândesc serios să facă un împrumut de la bancă.

Mistreții pun la cale schimbări majore în viața lor. Vor să treacă la un stil de viață sănătos, ceea ce este admirabil.

Iepurii rup anumite legături toxice. Își dau seama pe final de an care sunt oamenii pe care merită să îi țină aproape. Dezamăgirile sunt destul de mari, însă există speranța unui nou început.

Oile duc discuțiile în contradictoriu la un alt nivel. Devin mai filozofi, mai profunzi în gândire. Sunt extrem de preocupați de anumite teme care necesită multă lectură.

Dragonii dau tot ce au mai bun pentru a nu-i dezamăgi pe cei din jur. Revelionul le aduce clipe de neuitat. Unii se pot îndrăgosti în noaptea dintre ani.

 

ADVERTISEMENT