Life

Zodiacul chinezesc pentru luna august 2022, realizat de Anca Dimancea. Ce ne aduce ”luna fantomelor înfometate”

Zodiacul chinezesc pentru luna august 2022 va fi unul plin de surprize din toate punctele de vedere. Astrologul Anca Dimancea a făcut previziunile pentru perioada care urmează.
26.07.2022 | 16:42
Zodiacul chinezesc pentru luna august 2022 realizat de Anca Dimancea Ce ne aduce luna fantomelor infometate
Zodiacul chinezesc pentru luna august 2022, realizat de Anca Dimancea. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea a lansat o serie de avertismente pentru luna august 2022. Zodiacul chinezesc vine cu multe situații neplăcute. Sunt câțiva nativi avantajați, dar și unii care au câteva cumpene de trecut.

Zodiacul chinezesc pentru luna august 2022, by Anca Dimancea

Luna august va fi luna Maimuței, denumită de astrologul Dimancea și „luna fantomelor înfometate”. Ca sfat general, astrologul ne recomandă să nu pornim în călătorii pe timpul nopții. Iată previziunile pentru fiecare zodie în parte!

ADVERTISEMENT

Șobolanii sunt printre puținele zodii care o duc fantastic. Au steaua victoriei și a succesului. Cei care își căutau un loc de muncă vor avea noroc. S-ar putea să nu aibă prea multă vacanță, să fie ocupați cu business-ul.

Bivolii vor avea niște zile fantastice. Au o dublare a stelei 8. Asta înseamnă ceva incredibil de bun. Numai luna septembrie o mai întrece pe aceasta.

ADVERTISEMENT

Tigrii au o dublare a unei stele de prosperitate. Cu banii nu ar trebui să aibă probleme, dar e o lună de ciocnire cu dușmanii.

Dragonii pot reuși la examenele pe care le-au picat. Dacă au de susținut ceva, vor fi mult mai bine văzuți. Pot pune, de asemenea, bazele unei relații.

ADVERTISEMENT

Șerpii împart energia cu Dragonii, dar răspund un pic diferit. E o lună a prieteniilor secrete, dar poate veni cu niște penalizări.

Lună grea pentru Maimuțe

Caii trebuie să fie atenți la persoanele mai în vârstă, dacă sunt bolnăvioare sau au anumite suferințe. Oile nu trebuie să se sperie. Nu e o lună atât de rea pe cât ar crede la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Maimuțele împart energia cu nativul Oaie. Sunt un pic mai afectate. Luna vine cu niște excese. Se pot strica lucruri prin casă sau pot avea cheltuieli neprevăzute. Nu trebuie să dispere dacă lucrurile nu funcționează. Practic, e cea mai proastă lună din an. Calvarul se încheie pe 26 august.

Și Cocoșii sunt afectați, dar de o altfel de energie. Acești nativi trebuie să aibă mai mare grijă de bunurile lor. Pot fi furați sau trădați.

Câinii trebuie să-și asculte simțul interior. Pot fi ghidați într-un mod fantastic. Mistreții nu trebuie să ia hotărâri după ureche. Nu le e recomandat să facă acțiuni riscante. Dacă își ascultă intuiția, e cel mai bine. Și pentru Iepuri este o lună cu totul specială, una de schimbări majore.

Previziunile Ancăi Dimancea au fost făcute în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

ADVERTISEMENT