Life

Zodiile cărora Dumnezeu le-a dat puteri speciale. Au har divin și îți aduc noroc, dacă le ai în preajma ta

Nativii înzestrați de Divinitate cu capacități supranaturale. Au o intuiție incredibilă și o personalitate aparte în jurul celorlalți.
16.10.2023 | 21:45
Zodiile carora Dumnezeu lea dat puteri speciale Au har divin si iti aduc noroc daca le ai in preajma ta
Nativii înzestrați de Divinitate cu capacități supranaturale. Au o intuiție incredibilă și o personalitate aparte în jurul celorlalți. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiile cărora Dumnezeu le-a dat puteri speciale. Au har divin si îți aduc noroc dacă le ai în preajma ta. Aceste semne sunt văzute ca niște vindecători, știu să asculte, comunică extraordinar de bine și depistează minciuna instant.

Nativii înzestrați de Divinitate cu capacități supranaturale. Au o intuiție incredibilă și o personalitate aparte în jurul celorlalți

Taur

Astrologii vorbesc despre o înclinație spre artă și frumos, dar și spre înțelegerea deplină. Persoanele născute în zodia Taur sunt înzestrate cu calm, răbdare și încredere în toți oamenii cu care interacționează. Sinceritatea poate fi văzută uneori ca o mare slăbiciune.

ADVERTISEMENT

Știu cum să se pună în valoare și să fie în centrul atenției, mai ales dacă își doresc acest lucru. Se bucură de o personalitate aparte și știu cum să câștige de partea lor persoane interesante, de la care au multe de învățat.

Gemeni

Intuiția incredibilă îi ajută să afle cine le este prieten și cine nu. Cunosc foarte bine oamenii și îi citesc de pe prima vedere, uneori chiar și fără a avea vreo comunicare cu aceștia. Experiența din trecut este de partea lor și nu îi sabotează sub nicio formă.

ADVERTISEMENT

Un alt talent suprem are legătură cu modalitatea prin care știu cum să se bage pe sub pielea celorlalți pentru a afla tot felul de amănunte și informații prețioase. Reușesc să se organizeze în orice haos și mereu ies cu capul sus la final.

Fecioară

Puterea de control este harul divin pe care Dumnezeu l-a păstrat pentru tine. Ești înzestrat cu un mare noroc și aduci numeroase binecuvântări și în viețile oamenilor cu care interacționezi. Știi să faci din orice nimic un lucru valoros.

ADVERTISEMENT

Te descurci de minune în orice domeniu de activitate, mai ales că ești precum un burete care absoarbe tot. Astrele spun că ai un talent extraordinar în a-i organiza pe ceilalți. Primești întotdeauna rezultatele dorite.

Săgetător

Săgetătorul se numără printre nativii de neoprit, care merg până în pânzele albe pentru a-și atinge țelurile și dorințele. Are o mare încredere în propria persoană și asta îi atrage ca un magnet pe ceilalți. Interacțiunea cu oamenii este una dintre puterile tale.

ADVERTISEMENT

O altă putere specială este rezolvarea problemelor într-o situație de criză pentru că își păstrează cumpătul și nu își pierdea răbdarea după primele minute. Poate stabili contacte cu persoane dificile și de neînțeles.

Vărsător

Harul divin care te caracterizează este intuiția care poate veni din clarviziuni sau vise neașteptate. E momentul să iei în serios această calitate pe care nu o au foarte multe persoane. Ține cont de semnele primite de la Divinitate.

Bunătatea și dragostea sunt alte puteri pe care le deține această zodie, deși uneori pot fi văzute ca ceva negativ. Adevăratul caracter, cel puternic, iese la suprafață în situații limită, când se află pe marginea prăpastiei.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor,...
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Stai la curte, poți să fii amendat. Gestul care golește buzunarele
Stai la curte, poți să fii amendat. Gestul care golește buzunarele
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion