Life

Ce părere au, de fapt, membrii familiei regale despre serialul The Crown. Camilla, soția regelui Charles, nu ratează niciun episod

Deși mulți credeau că membrii familiei regale nu sunt atât de încântați de serialul The Crown, se pare că adevărul ar fi cu totul altul în realitate.
11.11.2022 | 09:18
Ce parere au de fapt membrii familiei regale despre serialul The Crown Camilla sotia regelui Charles nu rateaza niciun episod
Camilla Parker urmărește și ea serialul The Crown. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Serialul Netflix The Crown este în continuare unul dintre cele mai apreciate de publicul larg. Acesta este bazat pe familia regală și scoate în evidență anumite evenimente neștiute până acum.

Camilla Parker urmărește și ea serialul The Crown

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, din respect, producătorii au decis să oprească filmările pentru sezonul 6 al serialului The Crown. Ulterior însă, acestea au fost reluate.

ADVERTISEMENT

Acum, noi detalii ies la lumină. Deși s-a zvonit însă de-a lungul timpului că familia regală nu ar fi fost prea încântată de această producție, Kristina Kyriacou, unul dintre foștii directori de comunicare ai regelui Carol, are o cu totul altă părere.

Aceasta a dezvăluit că în realitate, Camilla Parker, Regină Consoartă a Regatului Unit, ar urmări fiecare episod. De cealaltă parte însă, Regele Charles nu ar avea timp și pentru așa ceva.

ADVERTISEMENT

“Cred că regina consort îl va fi urmărit cu siguranță. Nu cred că Regele va avea timp (…). Nu cred că este un serial care îi va gâdila interesul“, a dezvăluit aceasta în timpul unei apariții în episodul de joi, 10 noiembrie, al talk-show-ului britanic Phil și Holly This Morning.

Mai mult de atât, fostul director de comunicare al regelui Carol a mai povestit și că regina consort ar ține legătura în continuare și cu prietenii săi, iar aceștia sunt la curent cu viața ei, dar și cu faptul că aceasta ar urmări serialul The Crown.

ADVERTISEMENT

Serialul The Crown a atras critici dure

Pe de altă parte, Kyriacou a explicat că în ciuda dezvăluirilor făcute, familia regală va continua să ignore bârfele din jurul serialului care a fost premiat cu Emmy. ”Cred că vor avea o poziție filozofică. Preferă să nu fie reluată, dar pentru ei este o afacere ca de obicei”, a completat acesta.

Menționăm faptul că serialul The Crown a atras și critici dure de-a lungul timpului, în special pentru faptul că producătorii nu au pus un avertisment la începutul fiecărui episod pentru a explica faptul că este o versiune ficțională a evenimentelor, notează okmagazine.com.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cele mai noi critici au apărut în momentul în care producătorii au vrut să reproducă și scena morții prințesei Diana.

Au fost și personalități revoltate pentru faptul că serialul a continuat inclusiv după moartea regretatei Regina Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT
Tags: