Life

Ce se întâmplă cu serialul „The Crown” după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Decizia anunțată de producători

Producătorii serialului „The Crown” au luat o decizie importantă după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Ce se întâmplă cu sezonul 6?
09.09.2022 | 11:08
Ce se intampla cu serialul The Crown dupa moartea Reginei Elisabeta a IIa Decizia anuntata de producatori
Producătorii The Crown, decizie în urma morții Reginei Elisabeta a II-a. Foto: Netflix/ Youtube ABC News
ADVERTISEMENT

În urma morții Reginei Elisabeta a II-a, produsă joi, 8 septembrie 2022, producătorii celebrului serial „The Crown”, care spune povestea monarhei, au luat o decizie importantă.

Producătorii „The Crown” au întrerupt filmările, în semn de respect pentru Regina Elisabeta a II-a

Realizatorii producției cu o priză mare la public au oprit filmările pentru cel de-al 6-lea sezon, în semn de respect pentru regretata suverană.

ADVERTISEMENT

Peter Morgan, producătorul executiv al serialului a motivat hotărârea de a anula orice filmare. „The Crown (n.r.: Coroana) este ca o scrisoare de dragoste față de Regină. Nu am nimic de adăugat acum, doar tăcere și respect. Sper să oprim filmările pentru o perioadă din respect pentru Majestatea Sa”, a declarat acesta într-un comunicat de presă, notează Telecinco.

Este foarte probabil ca filmările să fie întrerupte chiar timp de două săptămâni. Asta deoarece doliul în Regatul Unit ține 14 zile.

ADVERTISEMENT

Serialul a prins și la publicul din România spune povestea Reginei Elisabeta înșiră evenimentele istorice care au marcat Regatul Unit și au transformat-o pe monarha care a stat în fruntea tronului timp de 70 de ani.

Noul sezon va debuta în noiembrie și cuprinde dispariția Prințesei Diana

Serialul este transmis pe platforma Netflix, care deține drepturile de autor ale acestei super-producții. Serialul a avut premiera acum 6 ani. A câștigat de-a lungul timpului 21 de premii Emmy. Noul sezon, care va debuta în luna noiembrie, va prezenta inclusiv moartea Prințesei Diana, o dramă care a marcat profund întreaga opinie publică, dar a creat destulă rumoare și la Casa Regală.

ADVERTISEMENT

Actrițele care au intrat în pielea Reginei Elisabeta a II-a în serialul „The Crown” au fost, până acum, Claire Foy, Olivia Colman și Imelda Staunton.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la Castelul Balmoral, în Scoția. Tragedia s-a produs la doar o zi după ce o primise pe noua șefă a guvernului britanic, Liz Truss.

ADVERTISEMENT

Suverana a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. Ba chiar, la un moment dat s-a zvonit că aceasta abia se putea deplasa. S-a scris inclusiv că se folosea de un scaun cu rotile. În ultimii ani, Regina s-a luptat inclusiv cu noul coronavirus, fiind diagnosticată cu Covid-19.

ADVERTISEMENT