News

A intrat cu mașina pe plajă și a plătit scump. O șoferiță a primit o amendă de 10.000 de lei

O șoferiță a fost amendată cu peste 10.000 de lei pentru că a intrat cu mașina pe plaja din Constanța. Imediat oamenii legii au intervenit la fața locului.
29.11.2021 | 15:10
A intrat cu masina pe plaja si a platit scump O soferita a primit o amenda de 10000 de lei
ADVERTISEMENT

O șoferiță a rămas blocată cu mașina pe plaja din Constanța după ce a intrat ilegal pe nisip. Aceasta nu a mai putut apoi să mai scoată mașina din nisip decât abia peste câteva ore și cu ajutorul unui echipaj special.

A primit o amendă de peste 10.000 de lei pentru că a intrat cu mașina pe plajă

Poliția Locală din Constanța a fost nevoită să intervină pe plajă după ce o conducătoare auto s-a împotmolit cu mașina în nisip.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea a avut loc duminică, 28 noiembrie, când, printr-un apel telefonic primit la Direcției Generale Poliția Locală, a fost solicitat un echipaj pe plaja Modern din Constanța.

„Ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Modern, unde se afla un autovehicul blocat în nisip”, au comunicat reprezentanții Primăriei Constanța.

ADVERTISEMENT

Ca urmare, conducătoarea autoturismului, marca BMW, care s-a împotmolit în nisip, a primit o amendă de 10.290 de lei.

„În urma verificărilor, proprietara autovehiculului a fost sancționată cu amendă în valoare 10.290 lei de polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulație pe drumurile publice pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

ADVERTISEMENT

Accesul autovehiculelor pe plajă este interzis

Primăria Municipiului Constanța le reamintește cetățenilor că accesul autovehiculelor pe plajă este total interzis prin lege. De altfel, polițiștii locali vor aplica sancțiuni oricărei persoane care încalcă legislația în vigoare.

„Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare”, a transmis pe Facebook, Primăria Constanța.

ADVERTISEMENT

Orice sesizare se poate face la Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922.

„În continuare, facem apel la spiritul civic al cetățenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale”, mai este scris pe pagina de Facebook a instituției.

Agenții de poliție locală din structura Direcției Generale Poliția Locală Constanța efectuează în mod constant demersuri în vederea asigurării fluenței pe drumurile de interes public și pentru desfășurarea în siguranță a traficului rutier și pietonal, precizează autoritățile municipiului Constanța.

ADVERTISEMENT
Tags: