Life

14 martie: ziua în care a murit Ileana Ciuculete. Drama care i-a schimbat viața regretatei artiste. A aflat despre tragedie la o nuntă

14 martie: ziua în care a murit Ileana Ciuculete. Drama care i-a schimbat complet viața regretatei artiste. Tragedia despre care a aflat la o nuntă.
13.03.2024 | 14:49
14 martie ziua in care a murit Ileana Ciuculete Drama care ia schimbat viata regretatei artiste A aflat despre tragedie la o nunta
Ileana CIuculete a murit pe 14 martie 2017. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Ziua de 14 martie este cea în care a murit Ileana Ciuculete, în urmă cu 7 ani. Cu mult timp în urmă, artista a avut parte de o dramă cumplită, care i-a schimbat viața.

14 martie: ziua în care a murit Ileana Ciuculete

Pe 14 martie 2027, iubitorii de muzică populară au fost devastați de vestea cruntă că Ileana Ciuculete, una dintre cele mai apreciate interprete din zona Olteniei, dar și din România, s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

Artista avea 64 de ani și a fost răpusă de o ciroză hepatică. A dezvoltat această boală după ce s-a confruntat cu o hepatită C, care nu a fost tratată la timp. Decesul solistei a lăsat în urmă multă durere printre apropiați și cunoscuți, dar și printre cei care i-au ascultat muzica.

Acum ceva timp, Ileana Ciuculete a fost întrebată, în cadrul unui interviu, care a fost cel mai greu moment prin care a trecut vreodată. Fără să stea pe gânduri, artista a spus că moartea tatălui ei a fost ceva devastator.

ADVERTISEMENT

Bărbatul era sănătos, astfel că decesul a fost unul cu totul neașteptat. Acesta a murit în urma unui infarct. În momentul în care a aflat, Ileana Ciuculete se afla la un eveniment, în Serbia.

“Când l-am pierdut pe tata. A fost o lovitură neașteptată, mai ales că era perfect sănătos. Dar a făcut infarct. Eram la o nunta în Serbia și fratele a venit după noi să ne anunțe…a fost un șoc”, a spus Ileana Ciuculete într-un interviu mai vechi.

ADVERTISEMENT

Ce relație avea Ileana Ciuculete cu părinții săi

Ileana Ciuculete a mai spus, de asemenea, că a avut o relație foarte bună cu părinții ei, care o iubeau nespus. În copilărie, artista primea întotdeauna mici cadouri de la aceștia, chiar dacă nu aveau o situație materială foarte bună.

“Mă iubeau foarte mult, mai ales tata. Când pleca undeva, chiar dacă nu avea un ban în buzunar, tot îmi aducea ceva, o bomboană cât de mică. în copilărie tânjeam foarte mult după rochițe, că trebuia să mă prezint la cântări, care în perioada aceea erau destul de dese.

ADVERTISEMENT

Dar pentru rochițe trebuia să aștept Paștele, ziua mea ori Crăciunul, iar chestia asta m-a disperat… De aceea am o fobie teribilă pentru zilele acestea.

Chiar și acum, când mă întreabă cineva ‘ce cadou ați primit de Crăciun?’, parcă mi se zgribulește pielea”, spunea regretata interpretă de muzică populară.

Mama Ilenei Ciuculete a fost îndurerată după pierderea fiicei. Artista s-a stins în viață cu doar câteva zile înainte de ziua de naștere a mamei sale, iar durerea a fost uriașă.

ADVERTISEMENT