Life

15 semne clare care arată că partenerul te înșală. Mare atenție la numărul 3

15 semne prin care îți poți da seama că partenerul de viață te înșală de multă vreme. Acordă o mare atenție la numărul 3!
01.03.2024 | 12:06
15 semne clare care arata ca partenerul te insala Mare atentie la numarul 3
Cum descoperi dacă partenerul te trădează. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Infidelitatea este o problemă care apare în multe cupluri sau mariaje și din cauza căreia se produc despărțiri și conflicte. Sunt mai multe semne care îți arată că partenerul de viață te înșală, dacă ai început să ai dubii asupra lui.

15 semne ale infidelității partenerului

De obicei, multe persoane spun că nu cred în infidelitatea partenerului până nu văd cu ochiul lor sau refuză să se concentreze pe detaliile care trag un semnal de alarmă din dorința de a nu deranja, de nu a părea ”sufocante” sau din teama de a nu pierde persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Psihologii atrag atenția că nu este bine să mai stați în relații sau căsătorii unde nu vă simțiți apreciați. Drept urmare, dacă vrei să te asiguri că ai sau nu un iubit, un soț, o iubită sau o soție de nădejde, ar trebui să iei în considerare următoarele indicii:

Unul dintre ele este că ți se va spune că ești paranoia. Adică ai o impresie falsă și că realitatea este una bazată pe respect reciproc. În psihologie, o astfel de replică este catalogată drept o tehnică inteligentă de manipulare.

ADVERTISEMENT

O scuză a celor infideli este și că i-ai văzut, de fapt, lângă o amică sau lângă un amic. Un alt detaliu care trebuie să-ți atragă atenția este și dorința celui de lângă tine de a experimenta lucruri noi în dormitor, potrivit bestlifeonline.com

O îmbrățișare poate fi și un semn de infidelitate

Deși poate părea bizar, dar și dacă îți cere o îmbrățișare poate fi un un alt semn. Experții au mai ajuns la concluzia și că prea multe complimente pe care le vei primi nu sunt prea bune. Asta deoarece va încerca în mintea lui să te compare cu persoana cu care te trădează.

ADVERTISEMENT

Femeile ar trebui să fie foarte atente când iubiții sau soții lor le întreabă dacă le stă bine cu noua tunsoare. De obicei, aceștia nu au astfel de preocupări, așadar, când calcă strâmb, au nevoie de o validare.

Trebuie să-ți pună un semn de întrebare și faptul că partenerul nu-ți mai răspunde la mesaje, iar când o va face va găsi drept scuză faptul că a fost prea obosit, că a adormit rapid sau că a avut prea mult de muncă la birou.

ADVERTISEMENT

Lipsa de comunicare

Totodată, un semn al infidelității este și faptul că nu-ți mai povestește despre cum a fost la serviciu sau despre activitățile lui/ei de zi cu zi. Un răspuns pe care ți-l oferi, dacă vei întreba, va fi că totul a fost bine.

Te înșală cu siguranță și când îți spune că pleacă noaptea deoarece are ceva de rezolvat, de urgență, la birou sau că va sta mai mult cu prietenii lui, prietenele ei, în oraș. Dacă se întâmplă astfel de episoade în mod repetat, deja ar trebui să pui piciorul în prag.

Dacă te va întreba la ce oră te întorci acasă, din nou ar trebui să fii precaut/ă. De asemenea, și dacă se va oferi el sau ea să meargă să plătească facturile, taxele sau orice necesită petrecerea unui timp îndelungat în oraș.

Infidelii pozează în victime

Alte tehnici la care va mai apela partenerul infidel vor fi și acelea bazate pe poziția de victimă. Va începe să-ți reproșeze că nu se simte apreciat. Fugi și de lângă partenerul care întreabă dacă îl mai vezi atractiv.

Se va preface și că nu mai vrei să ieși cu el foarte des afară. Mai mult, va începe el să se plângă de lucruri care, aparent, nu mai funcționează corespunzător în relație. Urmărește-l și dacă își ia telefonul des cu el la baie. Sigur acolo va sta de vorbă cu noul, noua parteneră.

ADVERTISEMENT