Life

Trio amoros la Antena 1! Cum au aflat două vedete că sunt înșelate de iubit

FANATIK detonează bomba momentului în showbiz și dezvăluie un trio amoros secret de la Antena 1! Două dive au fost păcălite în dragoste!
13.09.2023 | 12:37
Trio amoros la Antena 1 Cum au aflat doua vedete ca sunt inselate de iubit
Trio amoros la Antena 1. Foto: Instagram/ Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat dedesubturile unui trio amoros secret de la Antena 1. O poveste cu iz de telenovelă turcească despre care spunem că s-a consumat în mare parte pe litoralul Mării Negre!

Trio amoros la Antena 1! FANATIK prezintă povestea ascunsă de vedete

Un cunoscut faimos de la Antena 1 s-a făcut remarcat prin calitățile sale de Don Juan nu doar în mediul online prin caterincile pe care le face în live-uri ori în show-urile TV de succes în care a participat, ci și în viața reală!

ADVERTISEMENT

Despre bărbatul din povestea noastră vă putem spune că ar putea trece în CV, dincolo de studii, experiență profesională și alte detalii, următorul text: specialist în frânt inimi!

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK din anturajul celor două fete cu care vedeta masculină a jonglat, se pare că, la un moment dat, divele au intrat în contact una cu cealaltă. Au aflat că bărbatul cu care ieșeau a marcat la ambele porți, poate chiar simultan!

ADVERTISEMENT

Romeo Vasiloni, între două nu te-a plouat, dar nici bine nu s-a încheiat!

Se pare că prințișorul reality-show-urilor nu s-a mulțumit cu inima unei singure femei. A apelat repejor la atenția celeilalte. Vă mai zicem, de altfel, că amândouă au făcut parte din același show TV, doar că în ediții diferite.

Gata cu misterul! ”Împricinatul” este Romeo Vasiloni, cea mai activă și controversată ispită de la Insula iubirii din sezonul trecut. Romeo, fost concurent la Puterea dragostei, este cel care a fost cât pe ce să distrugă relația Emei Oprișan cu Răzvan. Așa cum se știe, după terminarea competiției, bruneta și partenerul ei și-au dat seama că merită să își continue povestea de amor.

ADVERTISEMENT

De data asta, nu e vorba despre frumoasa Ema, ci despre alte două ispite: una din sezonul 6, cealaltă din sezonul 7. Conform apropiaților celor două, se pare că Romeo Vasiloni a vrut să vadă cum se simt fiorii dragostei în brațele fiecăreia.

Doar că a omis un ”mic” detaliu. Nu i-a spus uneia despre cealaltă. În cele din urmă, fetele au aflat! Dar despre cine e vorba? Ei bine, domnișoarele cu care Romeo a încercat ceva serios sunt ispitele Eda Csoregi (cea de care Rey s-a apropiat cel mai mult în sezonul 6) și Anamaria Vaida.

ADVERTISEMENT
ispite antena 1
Eda, Romeo și Anamaria Vaida, ispite la Insula iubirii, show difuzat de Antena 1. Foto: Antena 1

Romeo s-a dus la mare cu Ana, în timp ce era cu Eda. Ispitele au aflat una despre alta imediat

FANATIK a aflat că Eda și Romeo Vasiloni au format un cuplu vreme de o lună. Relația lor, din informațiile obținute, nu părea împânzită de vreun nor, de vreo furtună. Cei doi s-au înțeles destul de bine. De aici și șocul trăit de Eda! După doar o lună de când a început să umble cu Romeo a simțit că îi cade cerul pe ea la aflarea veștii că e înșelată!

La 30 de zile de când Romeo și Eda au început să fie împreună, ispita masculină de la Insula iubirii s-a dus la mare, la soare cu Anamaria Vaida! Se pare că fanii show-ului și cunoscuți de-ai Edei i-au recunoscut pe cei doi, oricât de mult s-ar fi ”ascuns” chiar în văzul lumii, după un șezlong, sub o umbreluță…

Ba mai puneau și câte o pălărie să nu fie identificați. Cârcotașii au fost mai vigilenți! Așa s-a făcut că escapada a ajuns la urechile Edei. Ispita a primit poze sugestive cu cei doi. Fotografiile respective arătau o relație nepermis de prietenoasă.

Aflând unde e iubitul ei, și mai ales cu cine, Eda nu i-a cerut socoteală, însă, lui Romeo Vasiloni! Ispita de la Antena 1 a contactat-o imediat pe Anamaria, aparent amanta în cazul de față! Prima întrebare pe care Eda i-a pus-o Anei a fost în legătură cu natura relației dintre ea și Romeo.

Trebuie să mai specificăm faptul că ispitele erau ”prietene”. Telenovela s-a încheiat așa cum probabil mulți se așteptau. Romeo n-a rămas cu niciuna dintre ele. Tocmai de aceea a apărut în noul sezon de la Insulă, difuzat anul ăsta de Antena 1.

ADVERTISEMENT