Sport

Isterie în Arabia Saudită pentru confruntarea dintre Ronaldo și Messi. Un bilet VIP la meci se vinde cu 2,66 milioane de dolari!

Un om de afaceri saudit oferă 2,66 milioane de dolari pentru „Beyond Imagination”, biletul ”special” pentru confruntarea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.
13.01.2023 | 12:47
Isterie in Arabia Saudita pentru confruntarea dintre Ronaldo si Messi Un bilet VIP la meci se vinde cu 266 milioane de dolari
Cristiano Ronaldo a anunțat că rivalitatea cu Leo Messi s-a încheiat.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo va debuta în Arabia Saudită, așa cum ați aflat deja, într-un meci de cinci stele. O confruntare în care, pentru prima dată după mai bine de doi ani, se va afla față-n față cu marele său rival Leo Messi, proaspăt campion mondial.

O sumă astronomică pentru un bilet de meci și șansa de a-i întâlni pe Ronaldo și Messi

Debutul lui Cristiano Ronaldo la noua sa echipă Al-Nassr a fost amânat din pricina faptului că jucătorul are de efectuat două etape de suspendare în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

O pedeapsă primită din partea forului englez pe când evolua la Manchester United, pentru că i-a spart telefonul unui fan care dorea să facă o fotografie cu portughezul.

Astfel, prima confruntare în campionatul saudit la care va lua parte este cea din 22 ianuarie cu Al-Ettifaq. Însă fanii saudiți vor avea prilejul să-l vadă jucând cu trei zile mai devreme.

ADVERTISEMENT

Atunci când PSG va evolua împotriva unei selecționate compuse din vedetele lui Al-Nassr și Al-Hilal, cele mai importante echipe din Arabia Saudită.

Este prima confruntare a lui Cristiano cu Leo Messi din decembrie 2020. Atunci când Juventus se impunea în fața Barcelonei, 3-0, chiar pe Camp Nou. Iar Ronaldo marca două dintre goluri.

ADVERTISEMENT

Firesc, interesul pentru acest meci ”stelar” este uriaș. Și este probat și de proiectul ”Beyond Imagination”. O licitație în scopuri caritabile, care se va încheia pe 17 ianuarie, care oferă un bilet special.

Acesta asigură o întâlnire cu Ronaldo, Messi, Neymar și Mbappe și participarea la prânzul de gală. Plus un loc în zona VIP,  accesul la vestiare, participarea la ceremonia finală și o fotografie de grup cu echipa câștigătoare.

ADVERTISEMENT

Deși prețul de pornire a fost de 250.000 de euro, în primele trei ore s-au înregistrat peste 1,5 milioane de cereri. Iar acum s-a ajuns la peste 5 milioane. Iar cea mai mare sumă a fost oferită de Musheref Al-Ghamdi, om de afaceri saudit. Managerul general al grupului AqarOne a oferit 2,66 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT