Life

4 rețete ușoare, rapide și foarte gustoase pe care oricine le poate prepara. Ai nevoie de doar 3 ingrediente

4 preparate culinare simple, savuroase și gata în numai câteva minute. Le poate găti toată lumea și îți trebuie 3 produse.
27.10.2023 | 10:04
4 retete usoare rapide si foarte gustoase pe care oricine le poate prepara Ai nevoie de doar 3 ingrediente
4 preparate culinare simple, savuroase și gata în numai câteva minute. Le poate găti toată lumea și îți trebuie 3 produse. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

4 rețete ușoare, rapide și foarte gustoase pe care oricine le poate prepara. Ai nevoie de doar 3 ingrediente. Iată câteva idei care te vor scoate din impas atunci când nu ai mult timp la dispoziție. Sunt ideale pentru prânz sau chiar pentru cină.

4 preparate culinare simple, savuroase și gata în numai câteva minute. Le poate găti toată lumea și îți trebuie 3 produse

Descoperă în rândurile de mai jos 4 preparate culinare simple, savuroase și gata în numai câteva minute. Le poate găti toată lumea și îți trebuie 3 produse. Conform alfemminile.com, e nevoie de puțină răbdare și imaginație.

ADVERTISEMENT

Prima rețetă pe care merită să o încerci toamna aceasta are în compoziție numai legume. Rulourile de legume reprezintă un aperitiv rapid și ușor de realizat. Îți trebuie dovlecei sau vinete, roșii și o cutie de brânză tartinabilă.

Roșia se pune în interiorul dovlecilor sau vinetelor, la fel și crema de brânză. Acest fel de mâncare se poate găti într-o tigaie cu ulei de floarea soarelui bine încins sau pregătit la cuptor pentru un singur minut.

ADVERTISEMENT

Aceste rulouri se mai pot face și cu varză, carne tocată și brânză. Frunzele de varză se fierb și atunci când sunt răcite complet se umplu cu carnea tocată care trebuie să fie condimentată în prealabil cu sare și piper. Se adaugă și bucățele de brânză sau chiar brânză mărunțită.

Se rulează varza cu întreaga compoziție și se adaugă în tigaia încinsă. De asemenea, preparatul culinar se mai poate realiza și la cuptorul încălzit la 180 de grade Celsius, timp de 30 de minute. Aperitivul este gata de savurat.

ADVERTISEMENT

Paste ușoare, gata în numai câteva minute

A doua rețetă simplă, rapidă și ușoară constă în paste, care sunt gata în numai câteva minute. Și pentru acest preparat culinar sunt de ajuns numai trei ingrediente. vinete, roșii cherry și ricotta sărată. Vinetele se spală, se taie cuburi și se lasă la scurs preț de 30 de minute.

Într-0 tigaie se adaugă puțin ulei și un cățel de usturoi zdrobit. Se lasă la prăjit și apoi se adaugă vinetele care vor fierbe pentru 20 de minute. Se adaugă roșiile cherry când preparatul este aproape gata și apoi pastele gata fierte.

ADVERTISEMENT

Se condimentează în funcție de gustul fiecăruia și se amestecă bine pentru un minut. Se rade deasupra ricotta sărată și un strop de ulei de măsline. Unele gospodine obișnuiesc să mai adaugă și câteva frunze de busuioc.

Tort de ciocolată, un desert extrem de rapid

Tortul de ciocolată este un desert extrem de rapid, dar și delicios, care nu va fi refuzat de nimeni. Prăjitura se face într-un timp scurt și sunt necesare doar 3 produse pe care le ai deja în bucătărie: 300 grame de ciocolată neagră, 60 grame de unt și 4 ouă.

Ciocolata se taie și se topește în cuptorul cu microunde împreună cu untul. Se amestecă foarte bine. Cele 4 ouă se sparg într-un bol și apoi se combină cele două ingrediente. Se toarnă într-o tavă și se pune totul la cuptor la 160 de grade Celsius, timp de circa 40 de minute.

Salată de pui cu măsline

Salata este un preparat culinar foarte îndrăgit de gospodine. Și unde mai pui că se face extrem de ușor, cu numai 3 ingrediente. Puiul la grătar, măslinele negre și salata proaspătă se amestecă într-un bol și se asezonează bine.

Produsul este gustos, echilibrat și ideal atunci când ești pe fugă și nu ai timp să stai în bucătărie. Mai mult, salata poate fi consumată simplă sau cu pâine caldă. De asemenea, frunzele de salată pot fi înlocuite și cu alte legume.

ADVERTISEMENT
Tags: