Sport

5 lucruri interesante despre filmul “În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”

"În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania" este filmul echipei naționale de fotbal a României care va apărea pe 17 mai în cinematografe.
31.03.2024 | 09:30
Cadre din filmul "În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania". Sursa Foto: FRF.ro
ADVERTISEMENT

Filmul “În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” va prezenta povestea calificării echipei naționale la EURO 2024. Vom putea observa cele mai interesante detalii ale reușitei “tricolorilor” care au dus România pentru prima dată la un turneu final după o pauză de 8 ani.

5 lucruri interesante despre filmul “În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”

Spectatorii vor putea vedea culisele antrenamentelor, meciurilor și momentele mai puțin cunoscute de publicul larg. În filmul “În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” vor putea fi observați “tricolorii” și ceea ce au făcut pentru a reuși o asemenea performanță.

ADVERTISEMENT

Înainte de apariția acestuia în cinematografe, FRF.ro a prezentat 5 lucruri interesante despre filmul echipei naționale. Peliculă distribuită de Forum Film și regizată de Remus Achim. Așadar, putem descoperi cifrele importante din spatele producției.

Pentru realizarea filmului “În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” s-au strâns 160 de ore de material video. Ceea ce înseamnă că spectatorii vor putea vedea un rezumat al celor aproape 1000 de minute de conținut cu cele mai importante detalii din spatele calificării.

ADVERTISEMENT

Toate imaginile au fost filmate în România, dar și dincolo de granițe. Astfel, echipa de producție a realizat interviuri și alte filmări în alte 7 țări. Andorra, Kosovo, Elveția, Ungaria, Italia, Spania și Arabia Saudită.

Pentru acest film au fost înregistrate 22 de interviuri speciale. Cadre unice cu reacții de la jucători și membrii ai staff-ului echipei naționale. Dar și cu jurnaliști care au fost aproape de “tricolori” în parcursul lor spre EURO 2024.

ADVERTISEMENT

În filmul “În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” vom putea vedea imagini cu adevărat exclusive. Deoarece au fost filmate 100 de ore din culisele jucătorilor echipei naționale de fotbal a României.

Pentru realizarea filmului care va apărea pe 17 mai în toate cinematografele echipa de producție a adunat un lot numeros. Ca lucrurile să se întâmple ca la carte, 21 de oameni au făcut ca filmul “În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” să fie posibil.

ADVERTISEMENT

Documentarul, o poveste inspirațională pentru copii

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, speră ca acest film documentar să-i aducă pe copii mai aproape de fotbal prin faptul că vor putea trăi alături de jucători momentele intense din timpul campaniei de calificare.

“Filmul este o călătorie fascinantă în culisele echipei naționale, oferind o experiență unică și intimă, cu acces direct în vestiarul tricolorilor. Este o oportunitate extraordinară de a cunoaște oamenii care poartă cu mândrie tricoul echipei noastre naționale.

În Inima Naționalei nu este doar o cronică a succesului din preliminariile EURO, ci și o poveste inspirațională dedicată copiilor. Ne-am propus să creăm o producție care să îi motiveze și să îi aducă mai aproape de iubirea pentru fotbal.

Prin acest proiect, Federația Română de Fotbal demonstrează încă o dată că este un model în sportul românesc, dar și printre federațiile din Europa de Est. Filmul este o călătorie captivantă care te face să simți pulsul echipei naționale în cel mai autentic mod posibil”, a declarat Răzvan Burleanu, conform site-ului oficial al FRF.

ADVERTISEMENT