Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

6 dintr-un foc! Angelescu anunță transferuri la Rapid și ironizeză un fotbalist din lot: “Nu mai știe nimeni de el că e la noi”. Video exclusiv

Victor Angelescu, unul dintre patronii de la Rapid, a anunțat transferuri noi. Finanțatorul a ironizat un fotbalist din lotul giuleștenilor.
24.04.2023 | 14:52
6 dintrun foc Angelescu anunta transferuri la Rapid si ironizeza un fotbalist din lot Nu mai stie nimeni de el ca e la noi Video exclusiv
Victor Angelescu a anunțat șase transferuri la Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid a obținut o victorie importantă în ultima etapă din turul play-off-ului SuperLigii. Echipa antrenată de Adrian Mutu a învins-o cu 1-0 pe marea rivală FCSB la capătul unui meci care a provocat un scandal imens în urma arbitrajului lui Horațiu Feșnic. Victor Angelescu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI câți fotbaliști vor veni la Rapid pentru sezonul următor.

Victor Angelescu a anunțat șase transferuri la Rapid: „Sunt câțiva care nu mai prind lotul”

Obiectivul Rapidului anunțat de Adrian Mutu este clasarea la finalul sezonului pe un loc de cupă europeană. Totuși, țelul giuleștenilor se va schimba începând din sezonul viitor când principala misiune va deveni cucerirea titlului. Astfel, Victor Angelescu alături de conducerea „alb-vișiniilor” a început pregătirile pentru conturarea lotului.

ADVERTISEMENT

Unul dintre acționarii giuleștenilor l-a ironizat pe Marzouk. Atacantul marocan ajuns în vara lui 2021 la Rapid nu se mai află în planurile lui Adrian Mutu la fel ca Damien Dussaut.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Vor veni cinci-șase jucători. (n.r. ați făcut lista celor care pleacă) Nu. Sunt câțiva care vor pleca pentru că nu mai prind lotul și trebuiau să plece din iarnă. Noi încă mai avem contract cu Marzouk, deși nu mai știe nimeni de el că e la noi la echipă. Asta este, ce să facem sau cu Dussaut. 

ADVERTISEMENT

Mai sunt jucători care sunt evaluați la final de contract. Pe alții îi evaluăm în aceste ultime meciuri și la final vom trage linie. Vor pleca la fel câți vor veni, deci probabil vor mai pleca în jur de 4 jucători în funcție de ce se întâmplă în ultimele meciuri”, a dezvăluit Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Victor Angelescu, răspuns pentru Gigi Becali după Rapid – FCSB: „Îi înțeleg frustrarea”

Gigi Becali a ieșit la atac după înfrângerea FCSB-ului, scor 0-1 cu Rapid. Patronul roș-albaștrilor l-a pus la zid pe Horațiu Feșnic pentru arbitrajul permisiv în urma intrărilor dure ale giuleștenilor. Victor Angelescu a refuzat să comenteze detaliat declarațiile dure ale lui Gigi Becali și a precizat că îi înțelege frustrarea.

ADVERTISEMENT

„E clubul dânsului. Îi înțeleg frustrarea mai ales că a pierdut într-un derby. Nu vreau să comentez declarațiile dânsului. Și noi când pierdem cu Steaua (n.r. FCSB) suntem supărați de ce aș mai pune sare pe rană. Sunt opiniile dânsului”, a mai spus Victor Angelescu, la FANATIK SUERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

De asemenea, acționarul Rapidului a vorbit și despre galerie. Atmosfera a fost incendiară la meciul din Giulești, după ce startul partidei a fost amânat pe fondul spectacolului pirotehnic pus la cale de fanii echipei gazdă.

ADVERTISEMENT

„Contează. Poate să te și ajute, poate să nu te ajute. Galeria până la urmă are rolul ei. Știm ce suporteri avem, dar cred că asta se întâmplă și la Steaua sau Dinamo”, a comentat Victor Angelescu.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT