Life

A apărut piesa oficială de pe coloana sonoră a serialului Clanul! Melodia e interpretată de Theo Rose și Ian. Video

A fost lansat videoclipul oficial al serialului Clanul. Melodia „Sângele frate nu te face” este interpretată de Theo Rose și Ian.
15.09.2022 | 17:25
A aparut piesa oficiala de pe coloana sonora a serialului Clanul Melodia e interpretata de Theo Rose si Ian Video
Captură din videoclipul melodiei serialului Clanul, interpretată de Theo Rose. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

A apărut melodia principală de pe coloana sonoră a serialului Clanul, care va debuta, în cele din urmă, luni, 19 septembrie 202, la PRO TV.

Theo Rose interpretează piesa oficială a serialului „Clanul”

Piesa este cântată de Theo Rose și Ian si poartă numele motto-ului acestei noi producții românești, „Sângele frate nu te face”. Lansată astăzi, 15 septembrie, melodia se bucură deja de un real succes în mediul online, deși au trecut doar câteva ore de la lansarea videoclipului oficial.

ADVERTISEMENT

Clipul are deja aproape 100.000 de vizualizări pe YouTube, semn că va deveni un hit într-un timp scurt. Filmulețul conține secvențe din serial, în care joacă o serie de actori remarcabili precum Carmen Tănase și George Mihăiță.

Cântăreața a devenit de curând și actriță

„Clanul” este cel mai nou pariu cu care PRO TV vrea să spulbere audiențele, realizat după scenariul telenovelei turcești „Icerde” („Intrusul”).

ADVERTISEMENT

În serial joacă și interpreta melodiei serialului „Clanul”, Theo Rose. Cântăreața a vorbit în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru FANATIK, despre provocarea de a juca alături de mari actori ai teatrului și filmului românesc. În „Clanul”, Theo joacă rolul fiicei lui George Mihăiță.

„Am fost surprinsă să văd că rețin foarte ușor textul. Învăț zici că fotografiez foile. Am o memorie vizuală foarte bună. Cumva, ei mi-au explicat… Eu am venit nesigură nefiind conștientă cât de bine știu să facă niște chestii. Talentul mă face să reacționez cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Fac și eu ceva bine, bine pe aici. Vin cu textul învățat întotdeauna. Domnul George Mihăiță e tatăl meu în serial. Nu pot să mă fac de rușine când vin actorii cu textul învățat. N-am cum”, a spus Theo Rose despre participarea ei în „Clanul”, pentru FANATIK.

Întrebată dacă acum, după ce a început să fie și actriță, ar tinde mai degrabă spre această zonă artistică, Theo a răspuns cu sinceritate: „Dumnezeu mai știe… Aș rămâne tot la cântăreață, căci actriță sunt la început. Sunt susținută puternic. Toată lumea e alături de mine. Fur meserie de la toți. E o ocazia bună de a învățat de la toată lumea”.

ADVERTISEMENT