News

A apărut primul documentar despre Covid-19. Îl poți vedea pe un prestigios post TV care este difuzat și în România

07.04.2020 | 08:50
A aparut primul documentar despre Covid19 Il poti vedea pe un prestigios post TV care este difuzat si in Romania
ADVERTISEMENT

Covid-19, boala provocată de coronavirusul SARS-CoV-2, este subiectul care cotropește mapamondul în această perioadă grea pentru întreaga omenire. A apărut deja, pe un prestigios post TV, și primul documentar despre cumplitul flagel.

A apărut primul documentar despre Covid-19. Îl poți vedea pe un prestigios post TV care este difuzat și în România

„PANDEMIC: COVID-19” este numele primului film documentar care încearcă să aducă lămuriri despre modalitatea de răspândire a coronavirusului și despre un eventual tratament.

ADVERTISEMENT

Discovery Chanel este postul TV care a difuzat în premieră „PANDEMIC: COVID-19”, duminică, 5 aprilie. Documentarul prezintă „călătoria” coronavirusului de la lilieci la oameni prin intermediul „bucătăriei” chineze.

Experții analizează în „PANDEMIC: COVID-19” răspândirea rapidă a coronavirusului, pandemică, din China în toată Asia, cotropirea Europei și invazia agresivă a Statelor Unite, unde se presupune că ar fi fost „importat” de un călător din China care a intrat în SUA prin aeroportul din Seattle.

ADVERTISEMENT

Documentarul de pe Discovery Chanel explică de ce SARS-CoV-2 este unic și cum a fost posibil ca întreaga lume să fie prinsă nepregătită să facă față răspândirii rapide a flagelului.

Pe lângă aspectul medical, să spunem, „PANDEMIC: COVID-19” analizează și efectele economice care vor afecta grav întreaga omenire după eventuala eradicare a pandemiei de SARS-CoV-2. Care, susțin experții, orice am face, va dura cel puțin jumătate de an.

ADVERTISEMENT

Pericolul care te „obligă” să vezi documentarul „PANDEMIA: COVID-19” de pe Discovery Chanel cât mai repede…

Documentarul „PANDEMIA: COVID-19” este produs pentru Discovery Science de ITN (Independent Television News), companie de producție de televiziune din Marea Britanie, fondatăîn 1955. Are sediul la Londra, dar filiale regionalei în toată lumea, la Beijing, ca să începem cu China, laParis, Bruxelles, Ierusalim, New York, Johannesburg, Sydney și Washington DC.

Din nefericire, pentru că SARS-CoV-2 se împrăștie cumplit de repede și situația pe glob se schimbă în fiecare oră, există riscul ca documentarul „PANDEMIC: COVID-19” să fie depășit înainte de a ajunge să fie văzut de prea mulți oameni…

ADVERTISEMENT
  • 63 de minute durează documentarul „PANDEMIC: COVID-19”
  • 35 de ani are Discovery Channel de la lansarea sa în SUA, în 1985
  • 1.347.589 de oameni de pe întreg globul pământesc erau bolnavi de Covid-19 marți dimineață, la ora 9:00
  • 74.782 de oameni muriseră în lume din cauza SARS-CoV-2 până marți dimineață, la ora 9:00 
ADVERTISEMENT