Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe septembrie! 48 de pagini de exclusivităţi la doar 5 lei!

20.09.2018 | 11:36
A aparut revista FANATIK pe septembrie 48 de pagini de exclusivitati la doar 5 lei

A apărut revista FANATIK din luna septembrie! Număr de excepție, „bogat” în exclusivități! Subiecte tari, dezvăluiri șocante, interviuri emoționante, reportaje inedite, „paparațeală” cu… umor! Doar 5 lei pentru 48 de pagini de senzație! Citiți și vă minunați, citiți și plângeți, citiți și râdeți, totul în revista FANATIK din septembrie!

Vrei să fii informat şi să nu ratezi culisele sportului intern şi internaţional? În revista FANATIK găseşti tot ce cauţi! De la lovitura-surpriză care o „paște” pe una dintre formațiile tari din topul fotbalului românesc la soluția găsită de altă echipă de frunte pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă! De la un interviu în exclusivitate, udat cu lacrimi amare de un tată îndurerat de uciderea copilului său, sportiv de excepție, la un reportaj făcut acasă la un fotbalist de o anumită… culoare (a echipamentului, nu vă gândiți la altceva!), dar care iubește culorile celei mai mari… rivale!

Revista FANATIK dezvăluie un scenariu-șoc în Gruia!

Revista FANATIK din septembrie dezvăluie un scenariu-șoc la Cluj! Ce i se pregătește chiar campioanei din Gruia, CFR, este un adevărat subiect pentru marile case de film de la Hollywood! Doar în numărul din septembrie al revistei FANATIK poți afla culisele unei adevărate lovituri de teatru, descoperite de reporterii FANATIK chiar la fața locului!

Revista FANATIK dezvăluie în număriul său din luna septembrie ce i se pregătește lui CFR Cluj anul viitor, în 2019
Revista FANATIK dezvăluie în numărul său din luna septembrie ce i se pregătește lui CFR Cluj…

Revista FANATIK a „plâns” împreună cu „Ta-su” lui Marian Cozma…

Au trecut 9 ani și 7 luni de când „Păsărilă” și-a luat zborul la cer… Marian Cozma nu mai este, dar „Ta-su” (așa-i spunea el tatălui…) Petre Cozma supraviețuiește cu durerea cumplită, plânge în fiecare zi, neîmpăcat cu soarta crudă și implacabilă, dar nu uită și nu iartă! „Îmi vine să mă duc peste ei cu lopata! Cu lopata i-aș trimite după Marian! Nemernicii ăia sunt eliberați, se duc la familiile lor, iar copilul meu putrezește-n pământ!” Gândurile sale cele mai intime le-a dezvăluit într-un interviu emoționant, în exclusivitate pentru revista FANATIK. Citește și alină cu o lacrimă sufletul unui părinte devastat de amintiri și dor…

Revista FANATIK vă oferă un interviu cu lacrimile în colțul ochilor... Petre Cozma nu uită și nu iartă asasinarea băiatului său Marian în urmă cu 9 ani și 7 luni, în Ungaria, la Veszprem...
Revista FANATIK vă oferă un interviu cu lacrimile în colțul ochilor… Petre Cozma nu uită și nu iartă asasinarea băiatului său Marian…

Revista FANATIK a fost acasă la un jucător de la FCSB care ține cu… Dinamo!

Este unul dintre tinerii jucători de la FCSB în care patronul Gigi Becali își pune mari speranțe. Nu numai să „crească” în valoare fotbalistică, dar și în valoare financiară, ca să-l vândă cu multe milioane de euro. Citiți în numărul din septembrie al revistei FANATIK ce spun tatăl și bunicul lui despre iubirea „copilului” pentru marea rivală a echipei la care joacă, „Doar Dinamo București”, într-un reportaj la fața locului, adică la… Aflați din revista FANATIK unde au fost reporterii FANATIK!

Revista FANATIK vă dezvăluie cine este noul decar „antamat” de Gigi Becali

Reporterii FANATIK au stat de vorbă chiar în orașul actualei sale echipe cu fotbalistul care a semnat un precontract cu FCSB, decarul cu care speră Gigi Becali să dea, în sfârșit, lovitura! Cine l-a adus, cine l-a propus, al cui este, ce vrea el, ce vor cei din jurul lui și alte amănunte inedite din viața sa puteți afla numai dacă citiți reportajul din revista FANATIK, numărul recent apărut, pe luna septembrie!

Aflați din revista FANATIK pe septembrie ce „decar” a antamat Gigi Becali! E foarte tânăr, e român și joacă deja în Liga 1
Aflați din revista FANATIK pe septembrie ce „decar” a antamat Gigi Becali!

Ce vă mai oferă numărul din septembrie al revistai FANATIK

Oferta numărului din această lună al revistei FANATIK este foarte bogată. Puteți afla, pe lângă EXCLUSIVITĂȚILE amintite mai sus, motivele pentru care Gnohere nu mai vrea să audă de Mircea Rednic și ce l-a rugat în acest sens pe patronul FCSB Gigi Becali (care îl are pe lista posibililor înlocuitori ai lui Nicolae Dică și pe „Puriu”, chiar în top!), povestea nefardată a patronului de la PAOK Salonik, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, ce mașini conduce în afara „serviciului” campionul de Formula 1 Lewis Hamilton, ce anunț șocant au făcut patronii facebook-ului legat de achiziționarea drepturilor TV ale marilor competiții sportive din toată lumea. Și asta nu-i tot!

Nu uita: a apărut numărul din septembrie al revistei FANATIK! Nu rata 48 de pagini de senzație care costă doar 5 lei! La toate chioșcurile de difuzare a presei! Nu știi ce pierzi dacă nu-l citești din „scoarță în scoarță”!