Life

A cerut-o în căsătorie pe o stâncă, iar finalul a fost tragic. O tânără a murit la doar câteva momente după ce a primit inelul

Un bărbat a cerut-o în căsătorie pe o stâncă pe iubita lui, dar finalul a fost tragic. O tânără și-a pierdut viața imediat după logodnă.
28.07.2023 | 20:38
A ceruto in casatorie pe o stanca iar finalul a fost tragic O tanara a murit la doar cateva momente dupa ce a primit inelul
O femeie a murit după ce a fost cerută în căsătorie. Tânăra a căzut de pe o stâncă. Sursa foto: Newsflash, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce partenerul a cerut-o în căsătorie pe o stâncă, o finalul a fost tragic pentru o tânără. Aceasta și-a pierdut viața la puțin timp după un moment care ar fi trebuit să fie printre cele mai frumoase din viața ei.

A cerut-o în căsătorie pe o stâncă, dar finalul a fost unul tragic. După ce s-a logodit cu iubitul ei, o femeie și-a pierdut viața

Yesim Demir, în vârstă de 39 de ani, se afla în vacanță alături de iubitul ei, Nizamettin Gursu, la Polente Cape din Canakkale, un oraș aflat în nord-vestul Turciei, la începutul lunii iulie.

ADVERTISEMENT

Cei doi au trăit un moment important în relația lor după ce bărbatul a cerut-o pe iubita sa de soție. După ce s-au logodit, aceștia au urcat pe stâncă pentru a sărbători momentul cu un picnic.

De pe stâncă se puteau bucura de apus, însă niciunul dintre ei nu s-ar fi așteptat să aibă loc o tragedie. La un moment dat, Nizamettin ar fi mers până la mașină să aducă cele necesare pentru picnic.

ADVERTISEMENT

Brusc, bărbatul a auzit un țipăt, după care s-a grăbit să se întoarcă la locul unde se așezase cu partenera sa. Nizamettin a văzut cum femeia a căzut de pe stâncă, de la o înălțime de 30 de metri.

“Am ales stâncile pentru a avea o amintire romantică după ce am cerut-o. Am băut niște alcool. Totul s-a întâmplat foarte repede. Și-a pierdut echilibrul și a căzut”, a spus bărbatul îndurerat, potrivit The Sun.

ADVERTISEMENT

Medicii sosiți la fața locului au aplicat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, însă fără succes. În urma tragediei, zona a fost închisă de autoritățile locale, după care a fost deschisă “în mod controlat” din 15 iulie.

Zona în care a murit femeia e foarte periculoasă

Din păcate, locul în care femeia și-a pierdut viața nu este deloc protejat, fiind periculos pentru cei care se apropie de margine. Oamenii sunt de părere că ar trebui să se facă ceva pentru a evita astfel de incidente.

ADVERTISEMENT

“Acesta este un loc în care toată lumea vine să privească apusul. Cu toate acestea, drumurile sunt foarte proaste și nu există nicio măsură de precauție pe marginea stâncii. Ar trebui trasat un gard acolo, ar trebui luate măsuri de precauție”, au declarat prietenii femeii decedate.

ADVERTISEMENT