Life

Cristina Spătar, cerută de soție. Iubitul ei misterios i-a făcut surpriza în Dubai

Cristina Spătar, cerută de soție în Dubai. Vedeta de 50 de ani a primit un inel superb de la iubitul ei misterios care vrea să-și petreacă restul vieții alături de ea.
05.12.2022 | 12:39
Cristina Spatar ceruta de sotie Iubitul ei misterios ia facut surpriza in Dubai
Cristina Spătar, cerută de soție. Iubitul ei misterios i-a făcut surpriza în Dubai. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie! Vedeta a împărtășit vestea extrem de fericită cu fanii și a transmis și un mesaj.

Cristina Spătar, cerută de soție în Dubai

Momentul a fost unul extrem de special, iar Cristina Spătar a fost cerută de soție în Dubai. Vedeta a distribuit vestea pe rețelele de socializare, cu un mesaj scurt, dar și o imagine sugestivă, cu priveliștea din sptele său.

ADVERTISEMENT

Cântăreața se afla într-un loc special, pe un vas în largul mării din câte se vede pe Instagram, iar pe lângă inelul cu diament de dimensiuni mari a primit și un buchet de trandafiri albi.

”Am spus DA”, a scris Cristina Spătaru pe Instagram, unde a făcut anunțul cel mare.

Cristina Spătar și-a găsit din nou fericirea, iar acum, odată cu vestea cea mare că se va căsători iar, cântăreața a postat imagini alături de bărbatul care o vrea de soție.

ADVERTISEMENT

Cristina Spătar și-a arătat iubitul misterios la cererea în căsătorie

Până acum, Cristina Spătar l-a ținut departe de ochii curioșilor pe iubitul ei, după ce a avut relații mediatizate în trecut.

Cristina Spătar a avut o relație cu un tânăr mai mic cu peste 20 de ani decât ea, pe nume Tiberiu Vărzaru. Au încercat să facă relația să meargă, dar până la urmă și-au spus adio.

ADVERTISEMENT

Cristina Spătar a fost și căsătorită, cu Alin Ionescu, bărbatul alături de care a devenit și mamă de două ori. Aceasta a suferit extrem de mult la divorț și a mărturisit că nu se aștepta la o asemenea lovitură.

Atunci, vedeta spune că i-a ajuns experiența de la primul mariaj și nu ar vrea să se mai mărite, dar se pare că gândurile sale au fost schimbate de iubitul misterios, căruia i-a răspuns cu drag „Da” din toată inima atunci când a fost cerută de soție.

ADVERTISEMENT

Multe vedete i-au lăsat mesaje de felicitare Cristinei Spătar, printre ele și Silvana Rîciu, Claudia Ghițulescu sau Mariana Ionescu Căpitănescu.

ADVERTISEMENT