Sport

A comis-o din nou Gigi Becali cu schimbările în FCSB – Universitatea Craiova 1-1? „Zero fantezie!”

A fost haos la FCSB în repriza a doua a meciului cu Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au făcut mai multe schimbări care s-au dovedit a fi total neinspirate.
20.02.2023 | 00:06
A comiso din nou Gigi Becali cu schimbarile in FCSB  Universitatea Craiova 11 Zero fantezie
A comis-o din nou Gigi Becali cu schimbările în FCSB - Universitatea Craiova 1-1? „Zero fantezie!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Schimbările s-au dovedit a fi din nou fatale la FCSB. După două etape la rând, în care s-au făcut înlocuiri cumpătate, iar echipa a câștigat cu CFR Cluj (1-0) și cu FC Voluntari (2-1), staff-ul vicecampioanei a „comis-o” la derby-ul cu Universitatea Craiova, la fel cum a făcut-o și împotriva Farului.

FCSB, schimbări proaste în remiza cu Universitatea Craiova

FCSB e neînvinsă de trei partide în SuperLiga. Ultima înfrângere a venit în etapa a 23-a, pe Național Arena, scor 2-3, cu Farul Constanța. Atunci, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate motivul halucinant pentru care Gigi Becali i-a scos din teren pe Andrea Compagno și Andrei Cordea, cei mai buni fotbaliști de pe teren îna cel moment, la scorul de 2-1 pentru roș-albaștri.

ADVERTISEMENT

Site-ul nostru a dezvăluit în exclusivitate și faptul că patronul a recunoscut că a greșit grav schimbările în FCSB – Farul 2-3 și nu s-a mai băgat aiurea în deplasările de la Cluj și Voluntari, acolo unde roș-albaștrii au avut nu doar evoluții bune, dar au și reușit să se impună. Minunea a ținut până în repriza a doua a derby-ului cu U Craiova, derby pe care FCSB l-a condus cu 1-0 din minutul 2 până în minutul 90+1, când s-a văzut egalată.

Fără schimbare la pauză, staff-ul condus de pe bancă de Strizu și Pintilii a mutat prima dată în minutul 64. Prima schimbare a fost și cea mai ciudată. În locul lui Octavian Popescu, care nu jucase neapărat rău, a intrat Răzvan Oaidă, un fotbalist care nu mai evoluase de la meciul cu Farul, când a avut o prestație catastrofală. Trei minute mai târziu a fost introdus și Billel Omrani.

ADVERTISEMENT

Atacantul francez a fost trimis pe teren în locul lui David Miculescu, care a luat galben și care va rata meciul cu FC Argeș din etapa viitoare. Omrani nu a părut montat deloc pentru această partidă și a dat dovadă de multă indonlență în flancul stâng al atacului, acolo unde l-a înlocuit pe Florinel Coman, care avea să fie trimis vârf împins, o poziție cu care a demonstrat în dese rânduri că nu e comfortabil.

Fără să reușească să își dubleze avantajul pe tabela de marcaj, conducătorii FCSB-ului au decis să încerce să conserve rezultatul cu o nouă mutare defensivă. În minutul 83, Boban Nikolov i-a luat locul „vârfului” Coman, iar în centrul atacului a apărut, șoc, Malcom Edjouma! Flancat de Oaidă și Nikolov, căpitanul închizător Adrian Șut a părut neputincios în fața presiunii pe care oltenii au exercitat-o în final de meci.

ADVERTISEMENT

Primii au demonstrat, din nou, că au o valoare îndoielnică, iar atunci când lângă Șut nu evoluează Darius Olaru și Malcom Edjouma sunt probleme mari de tot pentru FCSB. La această partidă, Olaru a fost suspendat după galbenul primit în finalul duelului de la Voluntari. N-a fost însă singura absență importantă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Pintilii nu îl va putea folosi contra lui U Craiova nici pe al doilea golgheter al campionatului, Andrea Compagno.

Modificările făcute de roș-albaștri, criticate vehement de doi foști mari steliști

Dacă la prima vedere FCSB nu a câștigat meciul cu Universitatea Craiova din cauza gafei colosale a lui Ștefan Târnovanu sau, cum susțin chiar roș-albaștrii, din cauza brigăzii de arbitri, Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru pun noul pas greșit al vicecampioanei pe seama schimbărilor de neînțeles. În schimb, cei doi l-au lăudat la capitolul inspirație pe antrenorul oltenilor, Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

„FCSB a avut o primă repriză foarte bună, execuția lui Coman, dar scoate foarte bine portarul Popescu. Până la ocazia lui Koljic nu a fost niciun șut pe poartă, decât acel șut al lui Markovic în a doua repriză. Cred că diferența s-a făcut la schimbări. 

Dacă judecăm în oglindă, Roguljic a adus un plus vizibil pe faza ofensivă, Rivaldinho a forțat, dar Roguljic și Koljic au decis jocul în seara asta. Târnovanu face o paradă extraordinară, dar o gafă mare la gol. Apropo de schimbări în oglindă, Omrani, Oaidă și Nikolov nu s-au ridicat la nivelul celor de la Craiova”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

„Ajungi la mijlocul terenului să joci cu Şut, Oaidă şi Boban Nikolov, zero fantezie pe atac, totul pe apărare şi probabil că aştepţi să treacă timpul să câştigi meciul. Nu ai fost departe nici cu Farul să câştigi sau să scoţi egalul, dar până la urmă ai pierdut. Ai pierdut, ai avut 2-1 (n.r. cu Farul) şi 1-0 (n.r. cu Craiova) şi te-ai ales cu un singur punct.

La Craiova s-a întâmplat invers. Craiova a băgat atacanţi, au jucat la un moment dat cu Koljic şi Rivaldinho, era stilul lui Neagoe, Neagoe mai face aşa. Neagoe are un stil, dar, în momentul în care e condus, riscă şi de cele mai multe ori reuşeşte să întoarcă. Dar în prima repriză arăţi rău”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Argeș – FCSB

ADVERTISEMENT