Sport

Pierdere importantă pentru FCSB contra lui FC Argeș. Înlocuitorul lui Compagno din meciul cu U Craiova, suspendat!

FCSB nu s-a putut baza pe Compagno la derby-ul cu U Craiova din cauza unei accidentări. Locul său a fost luat de Miculescu, care nu va putea juca etapa viitoare.
19.02.2023 | 21:35
Pierdere importanta pentru FCSB contra lui FC Arges Inlocuitorul lui Compagno din meciul cu U Craiova suspendat
Pierdere importantă pentru FCSB contra lui FC Argeș. Înlocuitorul lui Compagno din meciul cu U Craiova, suspendat! FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB nu s-a putut baza pe doi fotbaliști importanți în derby-ul cu Universitatea Craiova din etapa a 26-a din SuperLiga. Darius Olaru a fost suspendat după ce a luat galben la Voluntari, în timp ce Andrea Compagno s-a accidentat în săptămâna premergătoare meciului cu oltenii, informație dezvăluită exclusiv de FANATIK. În locul său a intrat David Miculescu.

David Miculescu nu va juca în FC Argeș – FCSB. Atacantul e suspendat

David Miculescu a început vârf împins pe Național Arena, dar s-a scos singur din echipă pentru viitoarea partidă a roș-albaștrilor, cu FC Argeș. În minutul 60, fostul fotbalist de la UTA Arad a văzut cartonașul galben pentru un fault la Basilio Ndong și astfel va fi suspendat la deplasarea din Trivale.

ADVERTISEMENT

Miculescu putea marca cel mai rapid gol al sezonului în confruntarea cu oltenii. Scăpat singur în minutul 1 cu Laurențiu Popescu, atacantul în vârstă de 21 de ani a ratat incredibil. Echipa lui Mihai Pintilii au reușit însă să înscrie la faza imediat următoare, prin Malcom Edjouma.

Absența lui David Miculescu poate fi o veste îmbucurătoare pentru piteșteni. Totuși, fotbaliștii lui Marius Croitoru vor trebui să dea piept cu Darius Olaru, care va reveni după suspendare.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre FC Argeș și FCSB este programat duminică, 26 februarie, de la ora 20:30, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. Roș-albaștrii s-au impus la ultima vizită în Trivale, scor 3-2, în play-off-ul campionatului trecut.

Gigi Becali are răbdare cu Miculescu

În vara lui 2022, FCSB a plătit 1,5 milioane de euro pentru transferul lui David Miculescu de la UTA Arad. În ciuda sumei investite, atacantul în vârstă de 21 de ani nu a reușit să se impună în primul „11” al FCSB-ului. Cu toate acestea, Gigi Becali nu-și pierde răbdarea.

ADVERTISEMENT

„Am avut câteva discuții și cu Gigi (n.r.- Becali) referitoare la el, când era în pasa aceea mai dificilă, și i-am spus că aceeași perioadă am avut-o și eu la Steaua.

Toți jucătorii care vin din provincie au nevoie de o perioadă de acomodare. El a avut și ghinionul să fie pe post cu Andrei Cordea, cel mai bun jucător al campionatului.

ADVERTISEMENT

Dar încet-încet a intrat, a avut mai multe minute și cred că în viitorul apropiat se va impune la Steaua (n.r.- FCSB)”, a declarat Adrian Neaga.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Argeș – FCSB

ADVERTISEMENT