News

A crezut că trăieşte într-un film şi şi-a omorât părintele: “Mamă, tata este mort. Nu te duce să-l vezi”

A crezut că trăieşte într-un film şi şi-a omorât părintele. Ce a făcut un tânăr de 24 de ani în miez de noapte a șocat o țară întreagă.
22.11.2022 | 20:28
A crezut ca traieste intrun film si sia omorat parintele Mama tata este mort Nu te duce sal vezi
Crima care a șocat Italia. A crezut că trăieşte într-un film şi şi-a omorât tatăl. Foto Colaj Fanatik / /corrieredelveneto și pixabay.com
ADVERTISEMENT

Crimă șocantă în Italia, unde un tânăr și-a omorât tatăl crezând că trăiește într-un film. Este o poveste reală și tragică a unei familii din Veneto.

Crima care a șocat Italia. A crezut că trăieşte într-un film şi şi-a omorât tatăl

Tânărul de 24 de ani responsabil de crimă nici nu realiza ce a făcut, el crezând că trăiește în filmul The Truman Show și că toată lumea îi analizează fiecare mișcare.

ADVERTISEMENT

Într-un moment de nebunie, tânărul pe nume Riccardo de Felice, l-a atacat pe propriul său tată, care a fost prea uluit pentru a riposta. Tânărul mai întâi l-a lovit pe tatăl său și după aceea i-a luat viața cu un cuțit.

Tatăl lui, un fost militar, adormise pe canapea după miezul nopții, moment când tânărul a decis să îi ia viața, motivând ulterior că acesta îl „persecuta” și de aceea a acționat.

ADVERTISEMENT

După ce a comis oribila crimă, tânărul a mers în dormitorul mamei sale și a anunțat-o că soțul ei este mort: “Mamă, tata este mort. Nu te duce să-l vezi”, i-a spus el mamei sale, încercând să o împiedice să vadă scena crimei.

Apropiații săi sunt șocați de această crimă și inclusiv mama lui, Adriana, spune că Riccardo nu mai fusese niciodată violent.

ADVERTISEMENT

Riccardo avea tendințe suicidale. Declarațiile anchetatorilor și apropiaților

Totuși, acesta a început să aibă episoade delirice și tendințe suicidale. Un prieten al ucigașului a spus că acesta și-a pierdut locul de muncă și a rupt relațiile cu toți cei apropiați lui, pe care îi cunoștea de-o viață.

„Era un tip normal. Apoi, la sfârșitul verii, a luat-o razna. Se convinsese că trăiește ca în filmul The Truman Show, unde totul era o înscenare și toată lumea îl spiona.

ADVERTISEMENT

S-a certat cu toată lumea, și-a lovit cel mai bun prieten și a rupt relațiile cu noi, care îl cunoșteam de o viață. Acum o săptămână, sora mea s-a întâlnit cu el: i-a spus că tocmai își pierduse slujba, era deprimat și a spus că vrea să se sinucidă…”, a spus tânărul în fața carabinierilor, conform corrieredelveneto.

Procurorul care se ocupă de caz a spus că este clar că tânărul care și-a ucis părintele avea probleme psihice grave.

„O dramă a nebuniei, care a explodat fără ca nimic să o prefigureze. Vom solicita un raport psihiatric. Dar, pe baza declarațiilor spontane făcute la interogatoriu, este clar că tânărul are probleme psihice grave”, a declarat procurorul Marco Martani.

ADVERTISEMENT
Tags: