News

Bărbatul din Iași care și-a ucis soția, o videochatistă, a fugit din România. A plecat alături de fiul său

Principalul suspect al uciderii videochatistei din Iași, din primăvară, este de negăsit. Bărbatul acuzat că și-a omorât soția ar fi fugit din România alături de fiul său de doar 8 ani.
05.08.2022 | 15:39
Barbatul din Iasi care sia ucis sotia o videochatista a fugit din Romania A plecat alaturi de fiul sau
Bărbatul din Iași care și-a ucis soția, o videochatistă. Sursa foto: colaj Fanatik / bzi.ro
ADVERTISEMENT

Joi, 4 august, procurorii ieșeni l-au găsit vinovat pe Robert Alexandru de moartea soției. A și fost formulată o propunere de arestare preventivă. Bărbatul este însă de negăsit de câteva luni, la fel și fiul său.

Soțul videochatistei din Iași, moartă în urmă cu 6 luni, de negăsit. Bărbatul, considerat vinovat de decesul femeii

Alina, o tânără mamă în vârstă de 28 de ani din Iași, a murit în luna martie a acestui an. Femeia s-a stins din cauza bătăilor crunte pe care le primea de la soțul ei.

ADVERTISEMENT

La o jumătate de an de la moartea femeii, soțul acesteia a fost găsit vinovat de uciderea ei. El nu a putut fi găsit însă de oamenii legii.

Acum, anchetatorii vor ca judecătorii să emită un mandat de arestare pe numele lui Robert Constantin Alexandru pentru a-l putea da în urmărire internațională.

ADVERTISEMENT

Potrivit Bzi.ro, care citează surse judiciare, individul a părăsit țara împreună cu propriul copil.

Micuțul, în vârstă de 8 ani, a rămas în grija tatălui și era, de asemenea, sub supravegherea asistenților de la DGASPC Iași.

ADVERTISEMENT

Sursa citată notează că instituția a tratat cu superficialitate această problemă, fără a se informa periodic de copil.

”În urma demersurilor făcute de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului către organele de Poliție, am fost informați că tatăl minorului nu se află pe teritoriul României.

ADVERTISEMENT

Vom fi anunțați când persoana va fi identificată, pentru a evalua situația copilului și a lua o măsură de protecție socială”, a declarat Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt DGASPC Iași.

Alina, angajată timp de 10 ani într-un studio de videochat

Victima bărbatului din Iași a lucrat timp de 10 ani într-un studio de videochat. În ultimii ani, ea a fost bătută de soțul ei, fost cântăreț de manele, devenit impresar.

Într-o primă fază, femeia a fost operată, însă agreisunile au continuat și după. Astfel, femeia a ajuns din nou la spital, în comă. O lună mai târziu s-a stins din viață.

Încă din martie, familia tinerei a susținut că moartea a fost provocată de bătăile repetate pe care le-a primit de la Robert Constantin Alexandru, soțul ei.

ADVERTISEMENT
Tags: