News

Crimă șocantă în Vaslui. Bărbat de 51 de ani, înjunghiat de concubina cu 20 de ani mai tânără

06.05.2021 | 23:56
Crima socanta in Vaslui Barbat de 51 de ani injunghiat de concubina cu 20 de ani mai tanara
ADVERTISEMENT

Crimă șocantă în județul Vaslui. Un bărbat în vârstă de 51 de ani, înjunghiat de concubina cu 20 de ani mai tânără în a treia zi de Paște, a murit la câteva zile după ce a agonizat în casă.

Din primele informații, principala suspectă a crimei, care are 32 de ani, ar fi avut un conflict cu victima și ar fi încercat să se apere cu un cuțit în momentul în care a fost atacată fizic de iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Ulterior, miercuri seara, când a văzut că bărbatul abia mai respira, aceasta a mers într-o altă cameră a casei, unde locuia fratele celui înjunghiat, căruia i-a spus ce s-a întâmplat.

Crimă șocantă în Vaslui. Bărbat de 51 de ani, înjunghiat de concubină

Cazul din Vaslui este cutremurător. Femeia l-ar fi rănit chiar de Paște pe concubinul său, dar abia miercuri și-a anunțat rudele, când a realizat că nu mai este conștient. Medicii nu l-au mai putut salva.

ADVERTISEMENT

Tânăra figurează cu probleme psihice în evidențele medicale. Ar fi încercat să ascundă adevărul, spun rudele.

”Ea spunea că l-a înjunghiat prietenul de pahar, apoi a spus că s-a tăiat singur. Apoi am luat-o eu uşor şi am întrebat-o ce s-a întâmplat. Tu l-ai tăiat ? Da, eu l-am tăiat, până la urmă a recunoscut”, spune sora victimei pentru ȘtirileProtv.

ADVERTISEMENT

După patru zile de suferință, timp în care suspecta nu a cerut nimănui ajutorul, rănitul şi-a pierdut cunoştinţa. Abia atunci, speriată, femeia și-a anunţat cumnatul, care a sunat la 112.

Suspecta de crimă nu este la prima abatere. Tânăra a mai fost anchetată în urmă cu zece ani, când bebeluşul ei a ajuns la spital cu muşcături pe faţă şi pe mână. Atunci, copilul a rămas în grija statului.

ADVERTISEMENT

Poziția oficială IPJ Vaslui în acest caz

”Pe data de 5 mai 2021, la ora 22,12, Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un medic din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, cu privire la decesul unui bărbat, de 51 de ani, din municipiul Vaslui, ce prezenta o plagă înjunghiată la nivelul zonei abdominale.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul persoanei.

Întrucât în cauză există suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii, a fost informat şi procurorul de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a preluat cercetările”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, anunță Agerpres.

ADVERTISEMENT