Life

A cumpărat un broccoli și a rămas fără cuvinte când a descoperit ce era, de fapt, în interiorul legumei. A filmat totul

Ce a descoperit un bărbat care a cumpărat un broccoli. Ce se afla, de fapt, în interiorul legumei. A filmat toată întâmplarea.
12.02.2024 | 11:27
A cumparat un broccoli si a ramas fara cuvinte cand a descoperit ce era de fapt in interiorul legumei A filmat totul
Ce a găsit un bărbat în interiorul unui broccoli. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un bărbat a avut un șoc după ce a cumpărat un broccoli. Acesta a găsit, în interiorul legumei, ceva la care nu s-ar fi așteptat. A postat totul pe rețelele sociale.

A cumpărat un broccoli, dar a avut un șoc atunci când a văzut ce era în interiorul legumei

Utilizatorii de pe Tik Tok au fost șocați după ce un bărbat a postat un clip video în care le-a arătat ce a putut găsi într-un broccoli. Acesta nu se aștepta la o asemenea descoperire.

ADVERTISEMENT

După ce a ajuns acasă de la supermarket, bărbatul a observat că ceva mișcă în interiorul legumei. A decis, astfel, să verifice ce era în neregulă cu aceasta.

Acesta nu a spălat bucata de broccoli, așa cum se procedează în mod obișnuit. În schimb, a pus o farfurie pe masă și a început să scuture leguma. Ceea ce s-a întâmplat după a fost total neașteptat.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a văzut cum din broccoli cădeau numeroase insecte de mici dimensiuni, pe care le-a observat doar atunci când au ajuns pe farfurie, potrivit mirror.co.uk. Totul a fost filmat și postat pe Tik Tok.

Internauții au reacționat după ce au văzut imaginile postate de bărbat. Un alt utilizator a vrut să facă un experiment și a încercat să vadă și dacă din bucata sa de broccoli cad insecte.

ADVERTISEMENT

După ce au văzut insectele care au căzut din broccoli, internauții au spus că de acum vor spăla cu atenție această legumă pentru a evita o situație similară.

Un alt bărbat s-a speriat teribil după ce a cumpărat broccoli

Un alt bărbat, în vârstă de 63 de ani, s-a speriat atunci când a avut parte de o situație înfiorătoare cu un broccoli. Acesta a mers la un magazin local cunoscut pentru a cumpăra această legumă.

ADVERTISEMENT

Din moment ce este vorba de un supermarket foarte frecventat, unde se găsesc numeroase produse, bărbatul a cumpărat broccoli cu încredere, notează a1.ro. Nici el, dar nici alții nu au prevăzut ce urma să se întâmple.

Astfel, bărbatul a ales o pungă, după care a plătit produsul și a mers acasă. Atunci când a vrut să deschidă pachetul, acesta a avut parte de o mare sperietură. Printre broccoli, bărbatul din Marea Britanie a găsit ascuns un șarpe.

ADVERTISEMENT