Sport

A dat cărțile pe față! De ce nu a jucat Messi în ultimul meci al lui Inter Miami, cu Atlanta

Inter Miami a pierdut meciul cu Atlanta United, scor 2-5, și se depărtează de locurile de play-off în MLS
18.09.2023 | 19:15
A dat cartile pe fata De ce nu a jucat Messi in ultimul meci al lui Inter Miami cu Atlanta
De ce a lipsit Lionel Messi la ultimul meci al lui Inter Miami. Foto: hepta.com
ADVERTISEMENT

Colegii lui Lionel Messi nu au reușit să se impună în fața adversarului mult mai bine cotat. Marele absent a fost vedeta din Argentina, iar echipa patronată de David Beckham nu s-a descurcat prea bine.

De ce a lipsit Messi?

De la debutul lui Messi, Inter Miami a strâns 12 victorii și un egal în 13 meciuru, până la cel cu Atlanta. La acest meci însă, jucătorii nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

ADVERTISEMENT

Gerardo Martino a explicat că Messi a absentat deoarece nu a venit complet din punct de vedere fizic de la echipa națională. În situația lui s-a aflat și ibericul Jordi Alba, venit obosit de la Furia Roja.

Martino a respins ideea cum că Messi și Alaba ar fi refuzat să joace cu Atlanta din cauza terenului sintetic pe care s-a jucat meciul, spunând că a fost vorba doar de starea lor fizică.

ADVERTISEMENT

Lipsa lui Leo Messi nu are nicio legătură cu faptul că iarba de pe acest stadion este artificială. Alba și Messi au resimțit o anumită oboseală musculară și a fost mai bine să-i odihnim”, a spus Martino, la conferința de presă.

Inter Miami este pe locul 15 în Conferința de Est a MLS, cu 28 de puncte în 27 de meciuri. De pe 16 iulie nu mai pierduse echipa un meci. Etapa viitoare, Inter Miami se duelează cu Toronto FC, pe 21 septembrie, de la ora 2:30.

ADVERTISEMENT

Principal favorit la câștigarea Balonului de Aur, Messi a ajuns la Inter Miami în această vară, după ce s-a despărțit de PSG 11 goluri și 5 pase de gol în 11 meciuri a adunat Lionel Messi la Miami.

Fotbalistul a scris istorie pentru FC Barcelona, pentru care a marcat 672 de goluri și a oferit 303 pase de gol în 778 de meciuri. La PSG a adunat 75 de meciuri, 32 de goluri și 35 de pase de gol.

ADVERTISEMENT

Campionul mondial are șapte Baloane de Aur în palmares, câștigate în 2021, 2019, 2015, 2012, 2011, 2010 și 2009. De asemenea, a câștigat de patru ori UEFA Champions League, cu FC Barcelona, în 2006, 2009, 2011 și 2015.

Are și un trofeu alături de Inter Miami: Cupa Ligii, câștigată după ce Inter Miami le-a eliminat pe Cruz Azul, Atlanta United, Orlando City, FC Dallas, Charlotte, Philadelphia Union și Nashville.


  • Cotă NETBET pentru Inter Miami: 2.88 este cota pentru ”Messi înscrie” la meciul Inter Miami – Toronto.

ADVERTISEMENT
Tags: