Sport

A dat golul victoriei în Voluntari – UTA 0-1 și s-a dus furios spre Rednic. “Mi-a transmis salutări, sănătate multă”

Mircea Rednic a fost înjurat de Fabry, marcatorului golului din FC Voluntari - UTA Arad 0-1. Tehnicianul a avut un mesaj clar pentru decarul arădenilor.
17.02.2024 | 17:40
A dat golul victoriei in Voluntari  UTA 01 si sa dus furios spre Rednic Mia transmis salutari sanatate multa
Mircea Rednic a fost înjurat de Fabry după ce slovacul a marcat unicul gol din FC Voluntari - UTA Arad, scor 0-1. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fabry a fost rezervă în duelul FC Voluntari – UTA Arad, scor 0-1. Decarul oaspeților a intrat pe teren în minutul 71, iar 7 minute mai târziu a marcat unicul gol al partidei contra ilfovenilor. După ce a înscris, slovacul l-a înjurat în limba lui pe Mircea Rednic.

Mircea Rednic, reacție după ce a fost înjurat de marcatorul golului

După ce a fost înjurat, Mircea Rednic a avut un mesaj clar către Fabry. Tehnicianul susține că decarul ar trebui să fie conștient de concurența pe care o are în lotul arădenilor.

ADVERTISEMENT

“Mi-a plăcut reacția jucătorilor mei că nu au protestat ca alții. Nu au strigat: ‘VAR-ul! VAR-ul!’. Cred că Fabry mi-a transmis salutări, sănătate multă (n.r. a spus Mircea Rednic în glumă). Ar fi vrut să fie titular, dar trebuie să înțeleagă că aici e concurență.

Mă bucur că a înscris. Dacă mi-a zis ceva de mamă sau de tată în limba lui, nu mai știu. Nu am greșit pentru că l-am ținut rezervă, deoarece a venit cu un plus, a avut o reacție pozitivă”, a declarat Mircea Rednic, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să demonstreze”

Mircea Rednic susține că slovacul trebuie să se aștepte că va mai prinde banca de rezerve. Acest lucru în cazul în care nu își va demonstra valoarea pe teren meci de meci.

Trebuie să demonstreze. A jucat bine și știam că o să vină cu un plus. A adus echilibru pentru noi la mijlocul terenului. Mă bucur că a avut o reacție pozitivă. Din partea mea, atât el, cât și ceilalți jucători au toată susținerea.

ADVERTISEMENT

Știți foarte bine de garanția mea față de el. Poate îmi reproșez și eu ceva. Evoluțiile lui ar putea fi mult mai bune dacă ar avea și alți jucători de valoare lângă el. Asta e. Suntem la UTA. Am fost nevoit să formez o echipă în vară.

Nu mai vreau să vorbesc de play-off. Când am vorbit, am luat câte o castană. Suntem la 11 puncte de Voluntari, care ocupă loc de baraj”, a mai spus antrenorul de la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu și conducerea Rapidului, în tribune la FC Voluntari – UTA. Care este motivul

Rapid a făcut spectacol pe piața transferurilor din această iarnă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Rapid l-a transferat pe Rareș Pop de la UTA. Tânărul atacant va rămâne la Arad până în vară, după care se va alătura giuleștenilor.

De asemenea, giuleștenii îi mai au sub comanda lui Mircea Rednic pe Cătălin Vulturar și Claudiu Micovschi. Primul a fost adus de Rapid în această iarnă, însă FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că mijlocașul defensiv va fi împrumutat la UTA Arad până la finalul sezonului.

În ceea ce îl privește pe Claudiu Micovschi, jucătorul care evoluează în extrema dreaptă a fost transferat de Rapid la începutul sezonului. La fel ca în cazul celorlalți jucători, Micovschi a fost împrumutat la UTA Arad până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT