Sport

Dan Șucu și conducerea Rapidului, în tribune la FC Voluntari – UTA. Care este motivul. Foto

Conducerea Rapidului în frunte cu Dan Șucu a fost prezentă în tribunele Stadionului „Anghel Iordănescu” la FC Voluntari - UTA Arad.
17.02.2024 | 15:30
Dan Sucu si conducerea Rapidului in tribune la FC Voluntari  UTA Care este motivul Foto
Conducerea Rapidului a fost prezentă la meciul FC Voluntari - UTA Arad din etapa a 26-a a SuperLigii. Foto: colaj FANATIK/captură Digi Sport.
ADVERTISEMENT

La mai puțin de 24 de ore după victoria Rapidului cu Hermannstadt, scor 2-0, conducerea giuleștenilor, în frunte cu Dan Șucu, a fost prezentă la duelul FC Voluntari – UTA Arad, în etapa a 26-a din SuperLiga. Acționarul majoritar de la Rapid a mers să-și vadă la treabă noile investiții.

Dan Șucu și conducerea Rapidului, în tribune la FC Voluntari – UTA. Care este motivul

Rapid a făcut spectacol pe piața transferurilor din această iarnă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Rapid l-a transferat pe Rareș Pop de la UTA. Tânărul atacant va rămâne la Arad până în vară, după care se va alătura giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, giuleștenii îi mai au sub comanda lui Mircea Rednic pe Cătălin Vulturar și Claudiu Micovschi. Primul a fost adus de Rapid în această iarnă, însă FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că mijlocașul defensiv va fi împrumutat la UTA Arad până la finalul sezonului.

În ceea ce îl privește pe Claudiu Micovschi, jucătorul care evoluează în extrema dreaptă a fost transferat de Rapid la începutul sezonului. La fel ca în cazul celorlalți jucători, Micovschi a fost împrumutat la UTA Arad până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic l-a lăsat pe banca de rezerve pe Rareș Pop contra lui FC Voluntari

Dan Șucu a fost surprins în tribune alături de președintele Rapidului, Daniel Niculae, dar și alături de acționarul minoritar, Victor Angelescu. Din cei 3 jucători pe care Rapid îi are împrumutați la UTA Arad, doar unul singur a fost titular contra lui FC Voluntari.

Conducerea Rapidului a fost prezentă la meciul FC Voluntari - UTA Arad din etapa a 26-a a SuperLigii. Foto: captură Digi Sport.
Conducerea Rapidului a fost prezentă la meciul FC Voluntari – UTA Arad din etapa a 26-a a SuperLigii. Foto: captură Digi Sport.

Este vorba despre Claudiu Micovschi. Fotbalistul de 24 de ani este titular incontestabil în atacul celor de la UTA Arad încă de la transferul de la Rapid. Cotat la 300.000 de euro, Micovschi a marcat 5 goluri în 18 apariții și este golgheterul arădenilor.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Rareș Pop a fost lăsat pe banca de rezerve de Mircea Rednic contra celor de la FC Voluntari. Titular în etapa precedentă cu FC Botoșani, mijlocașul de 18 ani a semnat un contract valabil până în 2028 cu Rapid.

Tot pe banca de rezerve la meciul UTA-ei cu FC Voluntari a fost trecut și Cătălin Vulturar. Mijlocașul defensiv nu a apucat să debuteze în tricoul noii sale echipe. Vulturar a fost transferat de Rapid de la echipa de tineret a lui Lecce.

ADVERTISEMENT

Per total, cei 3 jucători împrumutați de Rapid la UTA Arad au o cotă de piață de 1,1 milioane de euro. Toți cei 3 tineri fotbaliști vor reveni în vară la Rapid. În etapa următoare, echipa lui Cristiano Bergodi va da piept cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT