Sport

Cătălin Vulturar, împrumutat de Rapid după ce l-a adus din Italia! Va juca la o altă echipă din SuperLiga. Update exclusiv

Rapid l-a transferat pe Cătălin Vulturar de la Lecce, dar a decis ca pentru acest final de sezon să-l împrumute la UTA Arad, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.
12.02.2024 | 21:04
Catalin Vulturar imprumutat de Rapid dupa ce la adus din Italia Va juca la o alta echipa din SuperLiga Update exclusiv
UTA Arad a anunțat oficial că l-a adus sub formă de împrumut de la Rapid pe mijlocașul Cătălin Vulturar, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de la 1 februarie. Sursă foto: Facebook UTA Arad
ADVERTISEMENT
12-02-2024
19:13

UTA Arad l-a prezentat oficial pe Cătălin Vulturar

UTA Arad a anunțat oficial că l-a adus sub formă de împrumut de la Rapid pe mijlocașul Cătălin Vulturar, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de la 1 februarie.

”Bun venit, Cătălin Vulturar! Mijlocașul arădean Cătălin Vulturar este noul jucător al UTA-ei! Fotbalistul născut la Arad, pe 9 martie 2004, va îmbrăca tricoul roș-alb sub formă de împrumut de la Rapid București.

Cel mai tânăr debutant din istoria UTA-ei, la doar 14 ani, Vulturar se întoarce la Arad după o pauză de aproape 5 ani. Internaționalul de tineret a fost căpitanul echipei Lecce Primavera în sezonul precedent, când echipa italiană a câștigat campionatul Primavera.

Titular în selecționata U21 a României în ultimele jocuri din campania pentru Campionatul European de Tineret, Vulturar a făcut parte din toate naționalele tricolore de juniori. Bine ai revenit, Cătălin, și la cât mai multe meciuri bun în legendarul tricou roș-alb!”, se arată pe pagina de Facebook a ”Bătrânei Doamne”.

 

Rapid se pregătește să oficializeze cel de-al 6-lea transfer din perioada de mercato din iarnă. Victor Angelescu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK prețul plătit de giuleșteni pentru mijlocașul Cătălin Vulturar, de la Lecce. Din informațiile FANATIK, tânărul fotbalist va fi împrumutat de Rapid până la finalul sezonului.

Cătălin Vulturar nu rămâne la Rapid! Va fi împrumutat la o altă echipă din SuperLiga

Cătălin Vulturar este noul jucător al Rapidului. Victor Angelescu a declarat pentru FANATIK că este extrem de încântat de noul transfer reușit de clubul pe care îl finanțează. „Alb-vișiniii” au plătit 400.000 de euro pentru Cătălin Vulturar. Totodată, Lecce a păstrat 30% dintr-un viitor transfer de la Rapid al fotbalistului născut la Arad.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român de tineret urmează să fie prezentat oficial în tricoul „alb-vișiniu”, însă, din informațiile FANATIK, Cătălin Vulturar nu va fi ținut în lotul giuleștenilor pentru restul sezonului. Echipa antrenată în prezent de Cristiano Bergodi ar urma să se bazeze pe mijlocașul de 19 de ani abia din vară.

Din informațiile site-ului nostru, Cătălin Vulturar va fi împrumutat până în vară la UTA Arad. Este exact clubul la care s-a format mijlocașul defensiv cotat la 400.000 de euro. Rapid a luat această decizie pentru ca fotbalistul să prindă mai multe minute de joc.

ADVERTISEMENT

Cătălin Vulturar revine la UTA Arad după transferul la Rapid

Rapid a mutat spectaculos în perioada de transferuri din iarnă. Cătălin Vulturar este cel mai recent nume care se alătură giuleștenilor. Totuși, aglomerația din lotul lui Cristiano Bergodi, dar și presiunea uriașă din lupta pentru câștigarea titlului, i-a făcut pe șefii „alb-vișiniilor” să ia decizia de a-l împrumuta pe Vulturar la UTA Arad.

În vârstă de doar 19 ani, Cătălin Vulturar a fost om de bază în echipa Primavera a celor de la Lecce. În prima parte a sezonului, internaționalul român de tineret a adunat 22 de partide, reușind 2 goluri și 4 pase decisive pentru Lecce Primavera.

ADVERTISEMENT

Pentru a prinde mai multe minute de joc și pentru a se acomoda cu fotbalul din SuperLiga, Rapid îl va împrumuta pe Cătălin Vulturar la UTA Arad. Abia din vară, mijlocașul defensiv va pune umărul pentru îndeplinirea obiectivelor la Rapid.

Astfel, Cătălin Vulturar ar urma să revină la clubul la care s-a format. Fotbalistul care va împlini 20 de ani pe 9 martie a ajuns la Lecce Primavera în toamna anului 2020, când a fost transferat de la UTA Arad. Vulturar a adunat 4 meciuri în tricoul echipei mari a arădenilor pe vremea când „Bătrâna Doamnă” se afla în liga secundă.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu, laude pentru Cătălin Vulturar: „Este un jucător de perspectivă”

Într-o declarație pentru FANATIK, Victor Angelescu a dezvăluit motivul pentru care Rapid a ales să-l transfere pe Cătălin Vulturar. Acționarul din Giulești susține că mijlocașul are un potențial imens și poate da o mână de ajutor loturilor naționale.

„Aceasta va fi mereu strategia noastră, să ajutăm loturile naționale, să ajutăm România și să creștem jucători de valoare care să facă performanță sub tricolor.

Acesta este unul dintre marile motive pentru care l-am adus pe Vulturar la noi pentru că este un jucător de perspectivă, care poate să facă pași mari chiar și spre echipa mare a naționalei României în viitor și care poate să ajute tot ce înseamnă fotbalul românesc.

Îi urăm succes, ne bucurăm că a ieșit acest transfer foarte important. Suntem ferm convinși că Vulturar va ajunge foarte repede unul dintre jucătorii cei mai importanți ai Rapidului cu care bineînțeles vom încerca să ne atingem toate obiectivele propuse”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT