Life

A devenit tată pentru a șasea oară. Celebrul chef a publicat primele imagini cu copilul

Celebrul bucătar care a devenit tată pentru a șasea oară. Cheful a publicat primele imagini cu noul membru al familiei sale.
13.11.2023 | 09:02
A devenit tata pentru a sasea oara Celebrul chef a publicat primele imagini cu copilul
Celebrul bucătar are acum 3 băieți și 3 fete. Sursa foto: San Antonio Current
ADVERTISEMENT

Un celebru bucătar a devenit tată pentru a șasea oară. La cei 57 de ani are 3 fete și 3 băieți de care se declară tare mândru. Pe rețelele de socializare a adunat mulțimi de aprecieri, după ce a postat imagini cu noul membru al familiei sale.

Ce bucătar celebru a devenit tată pentru a șasea oară

Faimosul chef de origine britanică Gordon Ramsay a devenit din nou tată, la finalul acestui weekend. El a dat vestea într-o postare pe Instagram, în care apare alături de soția sa, Tana, și alături de fiul lor. În același timp, a precizat că acesta va fi și ultimul lor copil.

ADVERTISEMENT

”Ce cadou uimitor de ziua de naștere, vă rog să îi urați bun venit lui Jesse James Ramsa. Încă un pachet de dragoste pentru brigada Ramsay!!!. 3 băieți, 3 fete…. ” , a scris pe Instagram celebrul bucătar britanic, Gordon Ramsay.

Gordon Ramsay a împlinit miercuri 57 de ani, iar noul lui copil a fost, iată, cadoul perfect. Soția bucătarului, Tana, care are 49 de ani, este foarte fericită la rândul său că și-a mărit familia. În aceleași imagini publicate de Gordon Ramsay, ea afișează un zâmbet larg pe chip.

ADVERTISEMENT
gordon ramsay
Gordon Ramsay, tată pentru a șasea oară. Sursa foto: Instagram                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Gordon Ramsay își sărută fiul pe cap într-una dintre fotografii și a mai precizat că bebelușul a avut aproape 3, 5 kilograme la naștere. Până la venirea pe lume a lui Jesse James, bucătarul era tatăl lui Megan, al gemenilor Jack și Holly, al Matildei și al lui Oscar.

Cel mai mare copil al chefului are 24 de ani. Este vorba despre Megan. De altfel, la postarea cu Jesse James Ramsa, Gordon Ramsay a primit recomandări din partea fanilor să nu mai facă vreun copil, fiindcă are deja o vârstă înaintată. 

ADVERTISEMENT

”Ai aproape 60 de ani, ai înnebunit? ”/ ”Felicitări, dar te rog să te oprești. Tu ai 57 de ani, iar ea 49 de ani. Jucați o loterie riscantă”/ ”Felicitări, dar sunt uimită că unii au copii la vârste așa înaintate, când ar trebuie să devină bunici”, sunt o parte dintre comentariile fanilor.

Gordon Ramsay oferă o educație strictă copiilor săi

Bucătarul britanic oferă o educație riguroasă copiilor, în pofida faptului că le-ar putea oferi multe avantaje datorită notorietății lui. Conform spuselor sale, vrea să le arate că nimic nu se poate obține fără muncă. Totodată, nu îi lasă să zboare cu el la clasa I sau să mănânce gratis la restaurantul său.

ADVERTISEMENT

Gordon Ramsay este considerat al doilea cel mai bogat bucătar din lume. Deține un număr de 35 de restaurante și s-a remarcat prin perfecționismul său în arta culinară. În numeroase apariții TV sau online are un temperament coleric în bucătărie.

ADVERTISEMENT
Tags: