Life

Al Pacino a devenit tată la 83 de ani. Ce nume va purta băiețelul său

Al Pacino a devenit tată la 83 de ani. Actorul și iubita lui deja au stabilit și numele pentru micuț, cel de-al patrulea copil al său.
16.06.2023 | 09:25
Al Pacino a devenit tata la 83 de ani Ce nume va purta baietelul sau
Al Pacino a devenit tată la 83 de ani. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Al Pacino a devenit din nou tată la vârsta de 83 de ani. Celebrul actor și partenera lui mult mai tânără au devenit părinții unui băiețel.

Al Pacino a devenit tată la 83 de ani

Celebrul actor american a devenit tată pentru a patra oară. La cei 83 de ani ai săi, Al Pacino mai are trei copii adulți din relații anterioare.

ADVERTISEMENT

Actorul și iubita lui deja au ales numele pentru băiețelul lor, care se va numi Roman Pacino. Informația a fost dată de agentul celebrului actor, Stan Rosenfield.

Noor Alfallah, iubita lui Al Pacino, de 29 de ani a dat naștere unui băiețel perfect sănătos, scrie People.

ADVERTISEMENT

Al Pacino nu ar fi vrut să mai fie tată iar

Noor Alfallah și Al Pacino sunt împreună din aprilie 2022. Celebrul actor ar fi rămas șocat atunci când a aflat că va deveni iar tată.

Conform unor surse, acesta nu prea ar fi vrut să mai aibă încă un copil la 83 de ani. Mai mult, actorul arr fi fost convins că nici măcar nu ar mai putea avea copii, din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a avut.

ADVERTISEMENT

Actorul nu a fost niciodată căsătorit, dar mai are trei copii din relații anterioare. Acesta mai are o fiică, pe  Julie Marie Pacino de 33 de ani.

Al Pacino mai are doi copii gemeni, pe  Anton și Olivia Pacino, ambii în vârstă 22. Aceștia mai au acum un frate vitreg, pe Roman.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Al Pacino nu are nicio problemă cu diferența de vârstă dintre ei. De altfel, acesta a devenit cunoscută pentru legăturile amoroase cu bărbați mult mai în vârstă.

Prima ei relație serioasă a fost la 22 de ani, cu celebrul Mick Jagger, de 74 de ani la acea vreme. “Vârstele noastre nu au contat pentru mine. Inima nu știe ce vede, știe doar ce simte. A fost prima mea relație serioasă, dar a fost o perioadă fericită pentru mine.”, spunea acesta în 2018.

ADVERTISEMENT