Life

”A făcut anevrism cerebral”. Familia unei vedete de la noi, la un pas de tragedie

Rudele unei vedete autohtone, greu încercate de soartă, după un anevrism cerebral. Ce s-a întâmplat și despre cine este vorba.
14.07.2023 | 08:20
A facut anevrism cerebral Familia unei vedete de la noi la un pas de tragedie
Rudele unei vedete autohtone, greu încercate de soartă, după un anevrism cerebral. Ce s-a întâmplat și despre cine este vorba. Sursa foto: Pinterest / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

“A făcut anevrism cerebral”. Familia unei vedete de la noi, la un pas de tragedie după ce cumnata sa a început să se simtă rău la scurt timp după ce s-a întors cu cei doi copii din parc. Care este starea ei de sănătate.

Rudele unei vedete autohtone, greu încercate de soartă, după un anevrism cerebral. Ce s-a întâmplat și despre cine este vorba

Rudele unei vedete autohtone sunt greu încercate de soartă, după un anevrism cerebral. Mai exact, este vorba de Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă, care a mărturisit că soția fratelui său a ajuns de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 34 de ani a fost operată pe creier, cadrele medicale fiind nevoite să îi monteze un stent pentru a-i salva viața. Din fericire, în momentul de față este în afara oricărui pericol, rugăciunile blondinei și ale familiei sale fiind ascultate.

„A avut această problemă, nu a știut de ea, acest anevrism s-a tot umflat, s-a rupt și a pierdut sânge. Șansele în acest caz erau foarte mici, ca ea să supraviețuiască. A avut o intervenție, i-a pus stent pe creier să îi acopere acest anevrism.

ADVERTISEMENT

Am stat numai în rugăciune. Îi mulțumesc lui Dumnezu pentru tot. A ieșit de la ATI, are o ușoară aplazie, este foarte important că a supraviețuit. A iubit-o Dumnezeu! De duminică, de când s-a întâmplat am stat numai la spital.

M-am ocupat de ea, este soția fratelui meu, au doi copii împreună de care m-am ocupat eu și mama mea în această perioadă”, a declarat Raluca Podea în urmă cu puțin timp pentru publicația spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Raluca Podea, detalii despre starea cumnatei sale

Raluca Podea a vizitat-o constant pe cumnata sa de când a făcut anevrismul cerebral. Fosta logodnică a lui Florin Pastramă a mărturisit că femeia își amintește tot ce s-a întâmplat cu ea în cursul zilei de duminică, 9 iulie 2023.

În prezent, soția fratelui său geamăn, Cosmin, a început să-și miște mâinile și picioarele. Pe de altă parte, se comportă ca un copil și trebuie să vorbească din ce în ce mai mult pentru a-și reveni complet după operația suferită.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu a rămas cu mari sechele după dilatația anormală a vasului de sânge de la cap. Dacă nu ar fi chemat Ambulanța pentru a merge la spital ar fi făcut AVC care ar fi putut să fie fatal, a mai spus Raluca Podea.

ADVERTISEMENT
Tags: