Life

A fost deschis testamentul actorului Matthew Perry. Cui a lăsat moștenire averea sa de milioane de dolari

S-a deschis testamentul celebrului actor de la Hollywood, Matthew Perry. Cine a moștenit averea sa de milioane de dolari
12.03.2024 | 21:13
A fost deschis testamentul actorului Matthew Perry Cui a lasat mostenire averea sa de milioane de dolari
Actorul Matthew Perry a murit anul trecut la vârsta de 54 de ani. Sursa foto: France 24
ADVERTISEMENT

A fost deschis testamentul actorului din serialul ”Friends”, Matthew Perry, care anul trecut a murit de supradoză cu ketamină, la vârsta de 54 de ani. Cui a lăsat moștenire averea sa de milioane de dolari, pe care a agonisit-o de-a lungul carierei?

Ce scrie în testamentul lui Matthew Perry

Matthew Perry nu a avut copii și nici nu era căsătorit atunci când a fost găsit fără suflare în locuința sa din Pacific Palisades, Los Angeles. Drept urmare, mulți și-au pus întrebarea cui vor rămâne bunurile sale și banii pe care i-a strâns în conturi pe parcursul carierei sale în actorie?

ADVERTISEMENT

Starul internațional avea încă din 2009 un testament întocmit. În document a precizat mai întâi de toate că dorește să  lase ”majoritatea posesiunilor unui trust”.  ”Alvy Singer Living Trust” este, de altfel, un trust căruia el i-a pus bazele, inspirându-se de la un personaj din filmul lui Woody Allen, intitulat ”Annie Hall”, transmite Daily Mail Online.

Peste 120 de milioane de dolari se estimează a fi averea actorului din ”Friends”. Cum nu avea copii, a mai subliniat în act că orice moștenitori se vor ivi după 2009 nu vor avea dreptul de a obține nimic din ceea ce el a agonisit.

ADVERTISEMENT

Familia actorului și o fostă iubită a lui, moștenitorii averii

Jumătate din averea lui, Matthew Perry a lăsat-o părinților, adică tatălui pe nume John Perry, și mamei pe nume Suzanne Morrison, dar și surorii sale vitrege, pe nume Caitlin Morrison. Cealaltă jumătate, spre surprinderea multora, i se cuvine fostei iubite a actorului, Rachel Dunn. Aceasta și Matthew Perry au trăit o poveste de dragoste din 2003 până în 2005.

Matthew Perry l-a interpretat pe Chadler Bing în serialul ”Prietenii tăi”, care l-a consacrat la nivel mondial. Pelicula s-a filmat din 1994 până în 2004, iar de pe urma ei, actorul ar fi încasat câte 20 de milioane de dolari. Părinții lui Matthew Perry vor fi cei care vor încasa în continuare banii de pe urma drepturilor de autor, inclusiv pe cei de pe urma cărții autobiografice, pe care starul a semnat-o în 2022.

ADVERTISEMENT

Matthew Perry  a murit de supradoză de ketamină

Matthew Perry a murit pe data de 28 octombrie 2023. A fost descoperit fără suflare, în casă, în locuința lui din Pacific Palisades, din Los Angeles. Cauza decesului a fost supradoză cu ketamină.

De altfel, în perioada vieții sale, Matthew Perry a vorbit mereu deschis despre dependența de substanțe psihoactive cu care s-a confruntat. Pentru a trage un semnal de alarmă fanilor săi, a înființat un adăpost pentru bărbații care au probleme similare.

ADVERTISEMENT

Matthew Perry, deși era celebru în toată lumea, interpreta un rol de comedie și avea o situație materială bună, niciodată nu s-a considerat fericit. Potrivit concluziilor la care au ajuns specialiști de la Biroul Legiștilor din Los Angeles County, actorul a urmat o terapie cu infuzie de ketamină, pentru a-și trata depresia și anxietatea, cu o săptămână și jumătate înainte de a se stinge.

ADVERTISEMENT