Life

Răsturnare de situație în cazul morții lui Matthew Perry. Jennifer Aniston a vorbit cu el înainte de tragedie: „Era sănătos”

Matthew Perry și Jennifer Aniston au discutat înainte ca actorul din Friends să fie găsit mort în casă. În ce stare se afla.
13.12.2023 | 10:59
Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Matthew Perry Jennifer Aniston a vorbit cu el inainte de tragedie Era sanatos
Cum se simțea Matthew Perry înainte să moară. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au apărut noi informații în cadrul morții lui Matthew Perry. Fosta colegă de platou și prietena lui, Jennifer Aniston, a dezvăluit că a vorbit cu el prin mesaje cu doar câteva ore înainte de tragedie și se simțea bine.

În ce stare se afla Matthew Perry înainte să moară. Jennifer Aniston a făcut dezvăluiri

Matthew Perry a fost găsit mort în cada sa cu hidromasaj la începutul lunii noiembrie. Totuși, încă nu a fost descoperită cauza morții. Deși se știa că starul din Friends a avut probleme cu alcoolul și consumul de droguri în trecut, substanțele nu au fost descoperite în corp la autopsie.

ADVERTISEMENT

După tragedie, foștii săi colegi din celebrul show au fost devastați. Cu toții au fost prezenți la înmormântare și și-au exprimat suferința în mediul online, aducându-i omagii prietenului lor.

Acum, Jennifer Aniston a declarat într-un interviu acordat pentru Variety că Matthew Perry se simțea bine înainte să moară. Actrița care a interpretat-o pe Rachel Green în Friends a vorbit cu el prin mesaje cu câteva ore înainte.

ADVERTISEMENT

Vedeta a susținut că tot ce știe este că prietenul său era sănătos și își dorea să-și rezolve toate problemele. „Era fericit. Era sănătos. Se lăsase de fumat. Se punea în formă. Era fericit – asta e tot ce știu.

În acea dimineață, am scris literalmente cu el, amuzant Matty. Nu avea dureri. Nu se zbătea”, a declarat Jennifer Aniston despre conversația pe care a avut-o cu Matthew Perry.

ADVERTISEMENT

„Vreau ca oamenii să știe”

La interviu, alături de Jennifer Aniston, a participat și Reese Witherspoon, colega sa de platou din The Morning Show și care, de asemenea, a apărut în Friend. Ea a interpretat-o pe sora lui Rachel, Jill.

Actrița a mărturisit că este foarte important ca publicul să știe faptul că Matthew Perry era într-o stare mult mai bună înainte ca tragedia să aibă loc. Jennifer Anniston a subliniat, de asemenea, ideea.

ADVERTISEMENT

„Vreau ca oamenii să știe că era cu adevărat sănătos și că se însănătoșea. A muncit atât de mult. Chiar a avut parte de o situație dificilă. Mi-e dor de el foarte mult. Tuturor ne lipsește. Ne făcea să râdem foarte tare”, mai spus actrița, conform adevărul.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: