Life

Detalii scandaloase după moartea lui Matthew Perry, Chandler din Friends. De unde și-ar fi procurat drogurile

Apar noi informații despre Matthew Perry, interpretul lui Chandler din serialul Friends, decedat la vârsta de 54 de ani.
30.12.2023 | 11:15
Detalii scandaloase dupa moartea lui Matthew Perry Chandler din Friends De unde siar fi procurat drogurile
Matthew Perry a jucat în „Friends” și „Full Rush In” (foto), printre ale producții. Sursa imaginii: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Apar noi detalii despre Matthew Perry, cel care a jucat rolul lui Chandler în serialul Friends, la două luni de la moartea sa. Vedeta de la Hollywood s-a stins din viață în urma unei subradoze de ketamină. A plecat în cealaltă lume la 54 de ani, pe 28 octombrie 2023.

Matthew Perry ar fi luat droguri de la tineri cu care vorbea pe diferite aplicații

S-a aflat de unde ar fi făcut rost actorul de drogurile care i-au adus sfârșitul, bărbatul fiind dependent în ultima perioadă a vieții sale de substanțele interzise. Potrivit Antena 3 Noticias, care citează presa din Statele Unite, Matthew Perry ar fi contactat niște tineri pe diverse aplicații pentru a lua Oxycontin. Este vorba despre un analgezic opioid. Actorul fusese găsit mort în jacuzzi, în propria locuință. Ulterior, s-a descoperit că a abuzat de ketamină.

ADVERTISEMENT

Cu toate că a fost supravegheat de o echipă de asistente 24 din 24, 7 zile din 7, Matthew Perry a reușit să introducă în casă droguri, scrie presa internațională.

„Vorbea cu fete pe diverse aplicații de întâlniri și le invita la el acasă. Erau foarte mulți tineri care i-au adus droguri acasă. Aveau vârste cuprinse între 21 și 25 de ani”, spune o persoană care cunoaște cazul lui Matthew Perry.

ADVERTISEMENT

Relația lui Perry cu Molly Hurwitz, o tânără descoperitoare de talente literare a colapsat în momentul în care actorul din Friends a început să umble cu Kate Haralson, o fată de 19 ani.

Amanta lui Matthew Perry postase niște imagini pe TikTok, de la un videocall în care erau vizibili apropiați, realizat în anul 2021.

ADVERTISEMENT

Problemele amoroase i-au pus capac

Problemele amoroase și necazurile aduse de infidelitățile sale i-au pus capac actorului. Artistul a optat să se refugieze, astfel, în consumul de droguri.

În ultima vreme, era extrem de însingurat. A avut momente în care se punea pe picioare. A făcut pauze de la consum pe perioade scurte. Din nefericire, a recidivat de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Matthew a spus în memoriile sale că a reușit să scape de dependența de ketamină. Doar că… lucrurile nu au stat chiar așa. Analizele arată că Matthew Perry nu a putut lăsa de tot drogurile, așa cum el însuși se păcălea în confesiunile făcute.

 

ADVERTISEMENT