Life

A fost eliminată de la Insula Iubirii! Surpriză la Antena 1: “Nu îmi prinde bine”

Ispita care a fost eliminată de la Insula Iubirii. Motivul pentru care nu a mai vrut să-și continue parcursul în emisiunea de la Antena 1.
22.07.2023 | 10:56
A fost eliminata de la Insula Iubirii Surpriza la Antena 1 Nu imi prinde bine
Ce ispită a fost eliminată de la Insula Iubirii. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

O ispită a fost eliminată de la Insula Iubirii. Tânăra nu a mai vrut să rămână în emisiune, așa că a luat decizia de a se întoarce acasă, chiar dacă un concurent a încercat să o facă să rămână.

Ce ispită a fost eliminată de la Insula Iubirii

Unele ispite au început să creeze deja legături cu concurenții, de care se apropie tot mai mult. Pe de altă parte, una dintre ele a vrut să plece acasă. Decizia acesteia a surprins pe toată lumea, mai ales că a primit câteva complimente.

ADVERTISEMENT

Cecilia este ispita care a ales să-și termice aici parcursul în emisiune. Marius Budin este cel care a vrut să iasă cu ea la date, însă aceasta l-a refuzat pe concurent.

Ispita a explicat că nu a reușit să se integreze printre concurenții de pe insulă. La început, aceasta a încercat să creeze legături cu ei, dar nu a reușit. În plus, nu se simte bine cu toate camerele de filmat în jurul ei.

ADVERTISEMENT

De altfel, Ceciliei îi era dor de casă. Ceilalți concurenți știau că aceasta nu se simte bine pe insulă, motiv pentru care Marius a încercat să o convingă să rămână în continuare.

“I-am spus lui Iulian că vreau să merg acasă. El mi-a spus că știu și restul băieții și o să îmi respecte decizia. E o stare care simt că nu îmi prinde bine.

ADVERTISEMENT

E un dor de casă, e și chestia asta că văd camerele tot timpul. Nu sunt obișnuită. M-a șocat, oarecum, alegerea lui acum”, a spus Cecilia în emisiunea de la Antena 1, potrivit spynews.ro.

Marius Budin, conflict cu Denisa Mariș la Insula Iubirii

Marius Budin pare să se simtă bine alături de ceilalți concurenți și de ispite. Concurentul a venit la emisiune alături de Ana Maria, pe care a cunoscut-o tot la Antena 1, în cadrul emisiunii Mireasa.

ADVERTISEMENT

Într-una dintre edițiile recente ale emisiunii, concurentul a fost implicat într-un conflict cu Denisa Mariș. Ispita a lăsat un creion de buze pe masă, pe care l-a purtat în lenjeria intimă înainte.

Marius Budin a găsit creionul, pe care l-a analizat și l-a mirosit, iar Denisei i s-a părut deplasat acest comportament. Băieții au fost deranjați de faptul că ispita a lăsat pe masă obiectul respectiv.

ADVERTISEMENT