Life

A fost lansat telefonul momentului. Producătorul se laudă că nu se strică niciodată. Îl poţi repara singur dacă apar probleme

S-a lansat telefonul momentului. Dispozitivul nu s-ar strica vreodată și îl poți repara de unul singur dacă vei avea probleme.
29.06.2023 | 16:47
A fost lansat telefonul momentului Producatorul se lauda ca nu se strica niciodata Il poti repara singur daca apar probleme
Când apare și în România noul telefon. Sursa foto: Tech Advisor
ADVERTISEMENT

Telefonul care ar putea revoluționa lumea digitală. Producătorul se laudă că nu se poate strica niciodată, iar dacă se vor ivi unele probleme, le poți repara de unul singur. Bateria lui ar ține până la trei zile. Cum arată dispozitvul? Iată în rândurile următoare.

Telefonul momentului. Nu se strică și îl poți repara singur dacă vor apărea probleme

Noul telefon este lansat de către HMD Global, producătorul telefoanelor Nokia. Așa cum era și cazul, dispozitivul are și o denumire, Nokia G42 5G, și este disponibil în două culori, respectiv ”So Grey” (gri) și ”So Purple” (violet-lavandă).

ADVERTISEMENT

Deși te poate duce cu gândul la vechile telefoane Nokia, de la începutul anilor 2000 , nu este vorba despre o formă similară, ci despre una adaptată vremurilor actuale. Află că spatele telefonului este fabricat într-un procent de 65% din materiale reciclate, potrivit Tech Advisor.

Noul telefon, făcut 65% din materiale reciclate. Ce cameră are

Nokia G42 5G conține trei camere, are 50 MP, ecranul este de tip HD, Gorilla Glass 3, și are 6, 56 inci. Dacă v-am stârnit interesul, noul telefon încă nu a apărut și la noi în țară, dar producătorii au promis că în curând îl vor vinde la scară largă.

ADVERTISEMENT

De altfel, datorită celor trei camere, cu care vei putea face fotografii atât celorlalți, cât și ție, pozele vor ieși cu o iluminare foarte bună, similară cu cea a unui aparat foto profesional. Pe lângă acestea, nici memoria nu este de trecut cu vederea.

Nokia G42 5G dispune de un spațiu de stocare de 128 GB și 6G RAM. Prețul de la care va porni vânzarea lui ar putea fi de 1.199 lei. În ceea ce privește reparația, nu vei mai fi nevoit să mergi la un service fiindcă dispozitivul are opțiune salvatoare numită QuickFix.

ADVERTISEMENT

Prin opțiunea QuickFix, poți înlocui de unul singur ecranul spart, portul de încărcare îndoit sau bateria veche a Nokia G42 5G. Vei avea puse la dispoziție instrucțiuni necesare pentru a reface totul. Totodată, producătorul promite că nici piesele de schimb nu vor fi unele scumpe, ci la ”prețuri accesibile și dezvoltate în colaborare cu iFixit”.

Nokia G42 5G a fost deja pus în vânzare în America. Pe site-ul companiei, se găsește la 199 GBP sau 249 EUR. Telefonul este al doilea smartphone al brandului Nokia și inclus în programul care asigură instrucțiuni de reparație, QuickFix.

ADVERTISEMENT

Nokia este una dintre cele mai vechi companii de telefoane mobile. Are sediul în Finlanda, iar în urmă cu peste două decenii a fost liderul mondial în domeniul comunicațiilor mobile. În 1987, compania a creat primul telefon portabil din lume, Mobira Cityman.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica...
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica de moarte...
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română