Life

”A fost o perioadă foarte grea despre care nu am vorbit”. Motivul pentru care Oana Roman a fost forțată să își mute fiica de la școala privată

Vești proaste pentru Oana Roman. Vedeta este nevoită să găsească cât mai repede o nouă școală pentru fiica ei, Isabela.
29.03.2024 | 00:27
A fost o perioada foarte grea despre care nu am vorbit Motivul pentru care Oana Roman a fost fortata sa isi mute fiica de la scoala privata
Oana Roman trebuie să caute o altă școală pentru Isabela. Sursa foto: Pixabay, Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Roman nu a avut deloc un an ușor. Vedeta și-a pierdut mama în urmă cu câteva săptămâni, iar recent, a primit o altă veste proastă care a dat-o peste cap. Fiica lui Petre Roman a aflat, de pe o zi pe alta, că va trebui să îi caute Isabelei o altă școală.

Probleme se țin lanț de Oana Roman

Înainte de a fi persoană publică, Oana Roman este o mama exemplară care se ocupă temeinic de fiica ei. Isabela este foarte ascultătoare și îi oferă mereu mamei sale motive de mândrie.

ADVERTISEMENT

Fiica Oanei Roman este la școală, iar rezultatele sale sunt excepționale. Micuța învață foarte bine, iar vedeta a vorbit de multe ori în online despre implicarea cadrelor didactice de la școala privată unde era fiica sa.

Deși Oana Roman a fost mereu mulțumită de instituția de învățământ din Pipera și a avut numai cuvinte de laudă, recent, a primit o veste proastă. Școala se va închide, așa că va fi nevoită să caute altceva pentru fiica ei.

ADVERTISEMENT

Oana Roman nu a primit deloc bine această veste, mai ales că Isabela s-a obișnuit cu profesorii și colegii ei. Decizia luată de instituția de învățământ este una irevocabilă, așa că Oana și restul părinților trebuie să caute alternative.

Oana Roman nu a fost deranjată doar de decizia școlii, ci și de modul în care a privit vestea. Fiind vorba de atâția copii la mijloc, Oana se aștepta ca problema să fie tratată cu mai mult profesionalism. Din păcate, nu s-a întâmplat asta.

ADVERTISEMENT

Oana Roman va trebui să caute o altă școală pentru fiica ei, Isabela

Pe Instagram, acolo unde este foarte activă, vedeta a povestit că a primit un simplu e-mail în care i se comunica faptul că școala se va închide. Școala privată va pune lacătul pe porți după finalizarea anului școlar în curs, însă, unii părinți nu au mai așteptat și deja și-au mutat copii.

”Acum vreo două luni, ne-au trimis un mail foarte sec în care ne-au anunțat că școala se închide la sfârșitul acestui an școlar, fără vreo explicație. Nu ne-au chemat la vreo discuție. Mulți părinți s-au speriat și au început să transfere copiii de acum.”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Pusă în fața faptului împlinit, Oana Roman se vede nevoită să caute o școală bună pentru fiica sa. Isabelei nu îi va fi deloc ușor să se adapteze la un nou mediu, iar vedeta știe asta.

În mesajul transmis pe social media, Oana Roman a recunoscut că este deranjată de imaginea pe care a promovat-o această școală. La început, vedeta a crezut că își va înscrie fiica la o școală prestigioasă. Însă, conform spuselor ei, s-a dovedit a fi un eșec.

”Pentru Isa este încă o schimbare pe care nu și-o dorea nici ea și nici eu. Această școală s-a dovedit a fi un eșec total, deși a fost prezentată ca fiind o chestie absolut excepțională. A trebuit să-mi asum.”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT