Life

Oana Roman, decizie neașteptată în legătură cu fiica sa, Isabela: „Din cauza acestor oameni”

Oana Roman a luat o hotărâre radicală cu privire la fiica sa. Nu este singura vedetă de la noi din țară ca procedează în acest mod.
18.08.2023 | 17:02
Oana Roman decizie neasteptata in legatura cu fiica sa Isabela Din cauza acestor oameni
Oana Roman a luat o decizie importantă cu privire la fiica sa, Isabela. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a făcut un anunț surprinzător cu privire la fiica sa. Deși publicul o cunoaște pe Isabela încă de când era bebeluș și mulți o îndrăgesc, vedeta a luat o decizie neașteptată, menită să o protejeze pe micuță.

Oana Roman, decizie importantă în ceea ce o privește pe Isabela

Oana Roman și Isabela sunt o adevărată echipă și nu de puține ori, vedeta a împărtășit cu fanii momente importante din viața lor. Publicul o îndrăgește pe cea mică, se bucură de reușitele sale și de felul în care evoluează.

ADVERTISEMENT

De aceea, mulți i-au cerut fiicei lui Petre Roman să o arate mai des în mediul online. Cu toate acestea, vedeta își dorește ce este mai bun pentru fiica ei, motiv pentru care a mutat-o și la o școală privată, astfel că acum a luat o altă decizie importantă.

Pentru că știe cum este să fii persoană publică și cât de mult te poate afecta jignirile, Oana Roman nu vrea ca Isa să sufere din cauza oamenilor rău intenționați. Prin urmare, a hotărât că o va expune cât mai puțin.

ADVERTISEMENT

„O să vă spun că pe Isa nu o să o postez mai des. Pentru că ea trebuie să decidă dacă vrea sau nu să postez poze sau video cu ea. Și pentru că vreau să o feresc, atât cât post, de oamenii aceștia care comentează și scriu mizerii. Din cauza acestor oameni, eu am decis că nu o să îmi expun copilul prea mult”, a transmis Oana Roman pe InstaStory.

De altfel, nu este singura vedetă de la noi care procedează așa. De pildă, Adelina Pestrițu nu a mai publicat nicio imagine sau clip video cu Zeny timp de câțiva ani, iar acum, deși o arăta fanilor, o face cu măsură. 

ADVERTISEMENT

Are Isa șanse să-și vadă părinții din nou împreună?

De altfel, este posibil ca punând pe primul loc fericirea fiicei sale, Oana Roman să mai dea o șansă relației cu Marius Elisei. Deși în urmă cu câteva luni s-au despărțit și și-au aruncat vorbe grele unul altuia, acum cei doi s-au fotografiat împreună din vacanță.

Vedeta și fostul său soț par foarte apropiați și amândoi zâmbesc. Totuși, fiica fostului premier nu a oferit detalii și nu a spus dacă se poate vorbi despre o împăcare sau dacă doar petrec timpul împreună ca Isa să nu ducă lipsa unei familii.

ADVERTISEMENT
oana roman marius elisei împreună vacanță costume de baie
Oana Roma și Marius Elisei s-au fotografiat împreună.
Sursa foto: Instagram

În trecut, Oana Roman a menționat că nu se știe niciodată ce-i rezervă viitorul din punct de vedere sentimental. „Eu îmi doresc foarte mult să încercăm să putem fiecare să uităm și să trecem peste niște chestii.

Încă nu s-a ajuns în punctul în care să se poată lăsa în urmă definitiv anumite lucruri. Asta e, de fapt, dorința mea cea mai mare, dacă s-ar putea ajunge…”, spunea Oana Roman  recent, în emisiunea Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT
Tags: