Life

”A fost un moment cumplit”. Vlăduța Lupău, mai sinceră ca niciodată. Ce probleme i-au dat bătăi de cap artistei, ani la rând

Vlăduța Lupău și-a deschis sufletul în fața fanilor. Artista a vorbit despre problemele de sănătate care i-au pus cariera în pericol.
20.03.2024 | 10:55
A fost un moment cumplit Vladuta Lupau mai sincera ca niciodata Ce probleme iau dat batai de cap artistei ani la rand
Vlăduța Lupău a vorbit abia acum despre problemele de sănătate pe care le-a avut. Sursa foto: Freepik, Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este iubită de milioane de fani și se bucură de succes mai mult ca niciodată. Artista a muncit din greu pentru a-și contura cariera din prezent, iar toate meritele îi revin. Deși urcă mereu pe scenă cu zâmbetul pe buze, vedeta a avut și momente dificile. Despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, artista a decis să le povestească abia acum fanilor.

Vlăduța Lupău, la un pas de depresie din cauza problemelor de sănătate

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai de succes artiste de la noi din țară. De-a lungul timpului, aceasta i-a convins pe români că este talentată și foarte pasionată de ceea ce face. Drept dovadă, aprecierile celor din jur nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Peste tot pe unde merge, artista este văzută cu zâmbetul pe buze. Însă, puțini sunt cei care știu că, la un moment dat, aceasta a trecut prin momente groaznice din cauza unei probleme de sănătate.

Într-un interviu pentru unica.ro, Vlăduța Lupău a vorbit deschis despre afecțiunile care i-au dat bătăi serioase de cap. Aceste probleme nu au afectat-o doar pe plan personal, ci și pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Ani la rând, Vlăduța Lupău s-a confruntat cu o tuse cruntă care nu îi dădea deloc pace. În cele mai dragi momente, tusea își făcea apariția. Artista ajunsese la capătul puterilor și nu știa ce să mai facă pentru a se vindeca.

Artista a fost nevoită să se opereze de hernie hiatală

Vlăduța a recunoscut că, la un moment dat, a fost la un pas de depresie, după ani și ani în care tusea a fost prezentă în viața ei. După mai multe controale, inclusiv unul efectuat în Paris, vedeta a reușit să afle adevăratul ei diagnostic.

ADVERTISEMENT

”A fost un moment de vreo câțiva ani crunt, aș putea spune cumplit, în viața mea. Cred că eram deja în depresie cu tusea pe care o aveam. Nu puteai să vorbești cu mine. Zece minute mă rugam să pot să stau undeva să nu tușesc.”, a început artista seria declarațiilor pentru sursa menționată.

Vlăduța Lupău suferea de hernie hiatală, o boală care și-a pus amprenta asupra ei și care, pentru a fi vindecată, avea nevoie de tratament puternic. Însă, în momentul în care a rămas însărcinată, vedeta a fost nevoită să renunțe la tratament, ceea ce a înseamnat că tusea a revenit.

ADVERTISEMENT

Tusea o deranja cel mai mult în timpul concertelor. Artista reușea cu greu să își ducă spectacolele la bun sfârșit. După ce cobora de pe scenă, începea să tușească și nu avea cum să mai stea cu fanii la poze.

”Oamenii veneau la poze, tușeam de nu mai puteam, mă durea capul. Oamenii credeau că nu vreau să fac poze, că-s figurantă. Mi-era atât de ciudă. Tușeam atât de tare încât efectiv mă lua cu leșin de la cap, nu doresc la nimeni treaba asta.”, a mai spus Vlăduța Lupău pentru sursa menționată.

Pentru că această problemă nu dispărea, vedeta a recurs la cea mai bună variantă. După ani și ani de zile în care s-a confruntat cu tusea cruntă, Vlăduța Lupău și-a luat inima-n dinți și s-a operat de hernie hiatală. Acum, artista se simte mult mai bine, iar tusea a dispărut complet.

ADVERTISEMENT