Life

Câți bani face, de fapt, Vlăduța Lupău. Am aflat secretul divei folclorului!

Câți bani face Vlăduța Lupău? FANATIK a aflat cel mai bine păzit secret al cântăreței de muzică de petrecere! O duce bine sau rău?
08.01.2024 | 15:35
Cati bani face de fapt Vladuta Lupau Am aflat secretul divei folclorului
Vlăduța Lupău face bani frumoși din muzică. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău se numără printre cele mai de succes cântărețe de muzică de petrecere de la noi, dacă ne uităm la cât e de solicitată și câte vizualizări face din clipurile melodiilor sale de pe YouTube. Cum se traduce faima de care se bucură soția fotbalistului Adi Rus în bani?

Vlăduța Lupău spune că se joacă cu banii într-o melodie! Care e adevărul?

Ei bine, artista care are la bază studii de medicină veterinară, deține mai multe firme din care reușește să se întrețină. FANATIK vă prezintă ce sume frumoase a încasat Vlăduța Lupău cu SRL-urile sale!

ADVERTISEMENT

Doar în 2022, Vlăduța Lupău a bifat un profit de, atenție, 720.785 de lei cu firma GLUGLU Music SRL, înregistrată chiar în anul pandemiei, în luna decembrie 2020, mai precis. Prin această firmă, Vlăduța gestionează activitățile de interpretare artistică. Șatena rulează o cifră de afaceri de 1.281.868 de lei.

Partenera lui Adi Rus mai are o afacere din care a scos bani consistenți, YOUVL SRL. Firma se ocupă tot de spectacolele sale și i-a adus, în ultima perioadă, un profit net 101.648 lei. VLRAPSOMUSIC SRL este a treia firmă pe care o manageriază Vlăduța Lupău, în care se învârt aproape 300.000 de lei (cifră de afaceri), conform datelor raportate de artistă.

ADVERTISEMENT

Artista, venituri de peste 170.000 de euro

Tot în an de pandemie, Vlăduța Lupău și-a deschis și firma VLMUSIC SRL. I-a adus un profit de puțin peste 30.000 de lei în ultimul an raportat la ANAF, în scădere cu 54% față de ultima actualizare a veniturilor.

Dacă facem un calcul simplu, putem spune că Vlăduța Lupău a găsit cheia succesului financiar. În total, din muzică, vedeta a obținut aproape 900.000 de lei într-un singur an. Mai exact, 852.433 de lei.

ADVERTISEMENT

Vedeta n-a ajuns să fie, încă, milionară în euro, dar câștigă suficient de bine încât să nu ducă deloc grija zilei de mâine. Pe anul 2022, de pildă, a avut un profit total de 171.400 de euro, aproximativ. Pe lună, cântăreața de muzică de petrecere ar fi încasat undeva la 14.000 de euro din activitatea cu care a cucerit publicul.

Vlăduța Lupău a ajuns și vedetă tv. Prezentă la principalele Revelioane de pe micile ecrane

Vlăduța Lupău este pe val încă de când s-a lansat în muzică. E o figură prezentă nu doar în sălile de spectacole din România, ci și pe micile ecrane. De ceva ani încoace, artista a fost una din invitatele de marcă a posturilor de televiziune cu ocazii speciale.

ADVERTISEMENT

Numai anul trecut, de Revelion, Vlăduța Lupău a fost prezentă la două canale urmărite de la noi. Vedeta a prezentat Revelionul de la România TV. A stat pe tot parcursul înregistrării nopții dintre ani alături de rivala sa, Georgiana Lobonț. De asemenea, publicul a putut-o admira și la PRO TV, unde show-ul lider de audiență a fost prezentat de Raluka și Pavel Bartoș.

Printre cele mai cunoscute cântece ale artistei născute în Sălaj se numără „O fată hoinară”, „Până la stele”, „Eu mă joc cu banii” și „Cu ei, cu ei, numai cu ei”.

Vlăduța a avut o serie de colaborări importante, dincolo de piesele interpretate solo. „Mare e lumea”, de pildă, melodie realizată de Costi Ioniță, cântată alături de Jador, Cream și Minodora are aproape 60 de milioane de ascultări pe YouTube. O altă piesă de impact a fost și „Cine e ea” (25 milioane vizualizări). Clipul cântecului a fost scos împreună cu Nicu Paleru.

ADVERTISEMENT