Fotbal international

A fugit de pandemia de coronavirus! Keylor Navas a plătit o sumă uluitoare pentru un zbor cu un avion privat

29.03.2020 | 20:10
A fugit de pandemia de coronavirus Keylor Navas a platit o suma uluitoare pentru un zbor cu un avion privat
ADVERTISEMENT

Cu excepţia jucătorilor străini din Europa, care au decis să rămână în capitala Franţei, toţi sud-americanii de la PSG şi-au luat zborul spre ţările natale, în vreme ce Hexagonul e unul dintre locurile cele mai lovite de pandemia de coronavirus.

Cât a plătit Keylor Navas ca să plece din Franţa

Au plecat în Brazilia Thiago Silva cu familia, Marquinhos cu familia, Neymar, Angel di Maria cu familia, Edinson Cavani cu familia, Mauro Icardi şi soţia sa Wanda Nara.

ADVERTISEMENT

Ultimul care a părăsit Parisul pe calea aerului a fost portarul costarican Keylor Navas. împreună cu familia. Cu greu a reuşit să găsească un avion privat cu care să poată zbura până în Costa Rica.

Iar această deplasare l-a costat nu mai puţin de 200.000 de euro, altminteri o sumă absolut exorbitantă pentru această distanţă, fie şi cu o cursă privată, dar viaţa şi sănătatea nu au preţ.

ADVERTISEMENT

Între timp, la Paris, şeicul Nasser El Khelaifi, preşedintele lui PSG, face de zor calcule asupra procentului pe care va trebui să îl taie la salariile jucătorilor pentru a echilibra balanţa economică.

Nu se ştie când şi dacă se va mai relua sezonul în Ligue 1

Cel mai probabil acesta va fi undeva la 30 la sută şi ceea ce este important este faptul că jucătorii au înţeles situaţia şi au transmis că vor fi de acord cu orice soluţie va adopta clubul.

ADVERTISEMENT

Nu se ştie absolut deloc când şi dacă se va mai relua acest sezon în Ligue 1, motiv pentru care jucătorilor li s-au dat programe de pregătire personalizate pe săptămâni de lucru.

Lipsa de responsabilitate a lui Neymar

În Brazilia Neymar a scandalizat pe toată lumea cu modul în care înţelege el să respecte statul acasă şi reacţiile nu au întârziat nici din partea fanilor parizieni.

ADVERTISEMENT

Aceştia consideră că Neymar nu face decât să sfideze pe toată lumea şi această pandemie, dovedind multă lipsă de maturitate şi de responsabilitate.

ADVERTISEMENT