Sport

A greșit Florinel Coman că a refuzat oferta din Argentina? Dragomir e convins sută la sută!

Florinel Coman a avut o ofertă din Argentina, pe care a refuzat-o. Dumitru Dragomir a comentat decizia starului de la FCSB.
14.02.2024 | 09:57
A gresit Florinel Coman ca a refuzat oferta din Argentina Dragomir e convins suta la suta
A greșit Florinel Coman că a refuzat oferta din Argentina? Dragomir e convins sută la sută! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a refuzat oferta din Argentina. Gigi Becali a dezvăluit că starul FCSB-ului putea pleca în America de Sud în această iarnă, dar a preferat să rămână la liderul din SuperLiga.

A greșit Florinel Coman că a refuzat oferta din Argentina? Ce crede Dumitru Dragomir

Florinel Coman joacă din 2017 la FCSB, atunci când Gigi Becali a plătit 3.000.000 de euro pentru a îl transfera de la echipa lui Gică Hagi. Acum, vedeta liderului din SuperLiga poate pleca oricând, dacă cineva plătește clauza de reziliere în valoare de 5.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„A greșit categoric. Argentina e o țară de vis. Chiar dacă are deficitul ăsta financiar foarte, foarte mare, e o țară de vis. Reține ce spun! Și plătită binișor. Nu ca la noi, un pic mai bine, dar au un fotbal mai bun decât la noi.

(n.r. – și sportiv a greșit? Da, da. Din Argentina pleca într-un an de zile pe bani mulți. Pleca pe 10.000.000 de euro transfer și banii lui 2-3 milioane”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, în fiecare luni, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

„Am fost în Argentina, Gigi nu știu dacă a fost”

Unul dintre motivele pentru care Florinel Coman ar fi refuzat să plece în America de Sud este echipa națională. Cu „șeptarul” pe teren, „tricolorii” s-au calificat la Euro 2024, turneu care se va disputa în această vară în Germania. Cert este că atacantul în vârstă de 25 de ani s-a consulat cu Gigi Becali înainte de a spune pas Argentinei.

„‘Florinele, ai familie, apartament, eşti în creştere de formă, poţi pleca oricând la o echipă mare din Europa! De ce să pleci şi să îţi blestemi zilele în Argentina?’, iar el mi-a dat dreptate. Mi-a zis că oricum luase decizia”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir nu este însă de acord cu patronul roș-albaștrilor. „(n.r. – risca să piardă naționala) Îl doare pe bască la el. Dacă lua salariul de 2.000.000 pe an de echipa națională.

Ce câștigă la națională? Le dă o primă de 100.000. Am fost în Argentina, Gigi nu știu dacă a fost. Argentina e o țară de vis, o țară a dansului, a mâncărurilor.

ADVERTISEMENT

Convingerea mea e că a făcut o greșeală tinerească. Treaba lui. S-ar putea să nu o fi comis-o. Poate s-a gândit sau are alte argumente. Dacă știe ceva, ce nu știm noi?”, a adăugat fostul președinte al LPF.

Mitica Dragomir A DAT VERDICTUL dupa ce Florinel Coman A REFUZAT TRANSFERUL in Argentina

ADVERTISEMENT