Sport

FCSB, ofertă șoc din America de Sud pentru Florinel Coman! Ce i-a spus Gigi Becali: “De ce să îți blestemi zilele?”

Gigi Becali a oferit declarații după victoria lui FCSB împotriva lui Sepsi OSK, scor 1-0, și a dezvăluit oferta de ultim moment primită pentu Florinel Coman.
12.02.2024 | 00:58
FCSB oferta soc din America de Sud pentru Florinel Coman Ce ia spus Gigi Becali De ce sa iti blestemi zilele
Florinel Coman, ofertă de ultim moment. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut cele 3 puncte împotriva lui Sepsi OSK, pe Areana Națională, scor 1-0, și s-a distanțat la 9 puncte de locul secund, Rapid. Florinel Coman a părăsit terenul la pauză, din cauza unor probleme medicale.

Florinel Coman, ofertă din America de Sud

La finalul partidei, Gigi Becali a dezvăluit oferta primită pentru Florinel Coman în urmă cu trei zile și ce l-a sfătuit pe atacant în legătură cu plecarea.

ADVERTISEMENT

”Am avut ofertă pentru Coman de cinci milioane de euro. Asta era clauza, cinci milioane de euro. Chiar acum trei zile, dar mi-a zis el că face cum zic eu. Eu i-am zis să-mi spună echipa, cică era o echipă din Argentina. 

‘Florinele, ai familie, apartament, eşti în creştere de formă, poţi pleca oricând la o echipă mare din Europa! De ce să pleci şi să îţi blestemi zilele în Argentina?’, iar el mi-a dat dreptate. Mi-a zis că oricum luase decizia”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit ce clauză de reziliere are Darius Olaru

Latifundiarul din Pipera a vorbit despre caluza pe care trebuie să o plătească o echipă care vrea să îl transfere pe Florinel Coman, dar și despre cât vrea pentru căpitanul Darius Olaru.

”Coman are clauză de cinci milioane de euro, iar clauza lui Olaru este de 20 de milioane de euro. Olaru mai avea încă trei ani de contract, aşa că am pus clauză mai mare”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, schimbat la pauza meciului FCSB – Sepsi

În urmă cu câteva zile, Mihai Stoica a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Florinel Coman. Acesta declara că atacantul este răcit, luând tratament cu antibiotic.

În ciuda stării sale de sănătate, Florinel Coman a făcut parte din echipa de start pentru duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe. ”Șeptarul” a jucat în prima jumătate a meciului, părăsind terenul la pauză. În locul său, antrenorul lui FCSB, Elias Charalambous, l-a trimis pe Luis Phelipe în teren.

ADVERTISEMENT

În repriza secundă, Miculescu a acuzat probleme medicale și a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. În condițiile în care Compagno a fost cedat în China, iar Octavian Popescu are și el probleme, FCSB a avut mari dificultăți în alcătuirea atacului.

ADVERTISEMENT