Sport

A ieșit mingea? Golul lui Alex Băluță din FCSB – Rapid ridică mari semne de întrebare. Schimbare inspirată a „roș-albaștrilor”. Video

FCSB a schimbat inspirat la pauză, iar Alex Băluță a înscris contra Rapidului. Giuleștenii au reclamat că mingea a ieșit înainte ca fotbalistul „roș-albaștrilor” să marcheze.
20.04.2024 | 22:13
A iesit mingea Golul lui Alex Baluta din FCSB  Rapid ridica mari semne de intrebare Schimbare inspirata a rosalbastrilor Video
Alex Băluță a marcat un gol controversat în derby-ul FCSB - Rapid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Alex Băluță a reușit să marcheze contra Rapidului la aproximativ 12 minute după ce a intrat pe teren. Fotbalistul de 30 de ani a înscris din pasa lui Risto Radunovic, însă faza premergătoare golului ridică mari semne de întrebare. Rapid reclamă că mingea a ieșit înainte ca Băluță să-l învingă pe Aioani.

A ieșit mingea? Golul lui Alex Băluță din FCSB – Rapid ridică mari semne de întrebare. Schimbare inspirată a „roș-albaștrilor”

Alex Băluță a intrat pe teren la pauza derby-ului cu Rapid, în locul lui David Miculescu. La 12 minute distanță, fotbalistul care evoluează în extrema dreaptă și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Totul a plecat de la Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

Tânărul atacant al FCSB-ului i-a pasat excelent lui Darius Olaru după o acțiune individuală. Autorul primului gol al „roș-albaștrilor” s-a chinuit să țină mingea în teren și a trimis către Risto Radunovic. Fundașul muntenegrean a centrat în fața porții.

La finalizare a apărut Alex Băluță, care a avut de îndeplinit o formalitate. Totuși, este greu de spus dacă mingea a părăsit suprafața de joc în momentul în care Darius Olaru a recentrat balonul către Risto Radunovic.

ADVERTISEMENT

Fotbalul românesc nu beneficiază de tehnologia de linia porții. Totuși, brigada de arbitri de la derby-ul FCSB – Rapid a analizat faza și au validat golul lui Alexandru Băluță. VEZI VIDEO AICI.

Darius Olaru a recentrat către Risto Radunovic înainte de golul lui Alex Băluță din FCSB - Rapid. Foto: captură Digi Sport.
Darius Olaru a recentrat către Risto Radunovic înainte de golul lui Alex Băluță din FCSB – Rapid. Foto: captură Digi Sport.

FCSB – Rapid, derby plin de faze controversate

Derby-ul FCSB – Rapid de pe Arena Națională a fost plin de faze controversate. Florinel Coman a avut un gol anulat în startul meciului. Reușita atacantului a fost anulată pe motiv de ofsaid. Ulterior, giuleștenii au cerut penalty după un duel în careu între Vali Crețu și Florent Hasani.

ADVERTISEMENT

Același Hasani a reușit să înscrie în minutul 23, însă golul atacantului kosovar a fost anulat pe motiv de ofsaid la Albion Rrahmani. Arbitrii au decis că golgheterul „alb-vișiniilor”, aflat în poziție de ofsaid pe traiectoria balonului, a influențat decisiv faza din care Hasani a reușit să marcheze.

FANATIK l-a contactat pe Cristi Balaj. Fostul mare arbitru internațional susține că brigada condusă de Marcel Bîrsan a luat decizia corectă, de a anula golul lui Hasani. Neacşu George Florin este asistentul care a ridicat fanionul la golul lui Hasani.

ADVERTISEMENT

În schimb, Marius Avram a spus la TV Digi Sport că golul lui Florent Hasani nu trebuia să fie anulat pentru poziția de ofsaid în care se afla Albion Rrahmani. „Nu are nicio legătură dacă e pe traiectoria mingii. Trebuie să obtureze câmpul vizual. Face o mișcare clară de a juca mingea? Nu e cazul!”, a spus Marius Avram.

ADVERTISEMENT