Sport

Oficial: Carlo Casap s-a întors la Farul Constanța. Update Exclusiv

Carlo Casap a fost prezentat oficial la Farul Constanța, echipa cu care a câștigat titlul de campion în sezonul trecut al SuperLigii.
15.02.2024 | 22:02
Oficial Carlo Casap sa intors la Farul Constanta Update Exclusiv
Carlo Casap s-a întors la Farul Constanța. foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT
15-02-2024
20:06

Farul Constanța l-a prezentat oficial pe Carlo Casap

După cum a anunțat FANATIK, Farul Constanța l-a transferat pe Carlo Casap. Jucătorul a făcut parte din lotul lui Gică Hagi în sezonul trecut, câștigând titlul de campion alături de clubul de la malul mării.

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a semnat un contract valabil până în 2026.

15-02-2024
15:12

Hagi l-a întors din drum pe Casap!

Carlo Casap se înțelesese verbal cu Hermannstadt și urma să se alăture lotului sibienilor, însă, din informațiile FANATIK, Gică Hagi l-a sunat aseară și l-a întors din drum.

Astfel, mijlocașul în vârstă de 25 de ani a acceptat să se întoarcă la Farul, după care i-a sunat pe sibieni pentru a le prezenta scuzele legate de faptul că i-a încurcat. În orele următoare ar trebui ca jucătorul să fie prezentat oficial și de clubul Farul Constanța.

Carlo Casap s-a despărțit de Farul vara trecută după o perioadă de 11 ani. Mijlocașul a plecat de sub aripa lui Gică Hagi după ce a cucerit titlul alături de Farul. FANATIK a aflat că fotbalistul de 25 de ani urmează să semneze în această iarnă din postura de jucător liber de contract cu Hermannstadt.

Carlo Casap a luat titlul cu Farul vara trecută, acum a semnat liber de contract cu Hermannstadt

Hermannstadt continuă să se întărească la nivelul lotului pentru îndeplinirea obiectivelor. Sibienii, care luptă pentru calificarea în play-off, au dat o nouă lovitură în mercato. FANATIK a aflat că mijlocașul Carlo Casap, format la Academia „Gheorghe Hagi”, a semnat cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, fotbalistul cotat la 300.000 de euro urmează să semneze un contract valabil pe un an și jumătate. Carlo Casap merge la Hermannstadt după ce s-a despărțit la începutului anului de FC Botoșani.

Mijlocașul central născut la Timișoara a semnat cu moldovenii la începutul sezonului, după despărțirea de Farul. Carlo Casap a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Concordia Chiajna, unde a fost împrumutat de Farul.

ADVERTISEMENT
  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Carlo Casap, conform Transfermarkt.com
  • 2 titluri și o Cupă a României are în palmares Carlo Casap în tricoul Farului 

Hermannstadt s-a întărit în perioada de mercato din iarnă

Hermannstadt ocupă locul 6, cu 34 de puncte, cu 5 etape rămase până la finalul sezonului regulat. Echipa antrenată de Marius Măldărășanu se află pe ultima poziție care asigură prezența în play-off. Sibienii și-au betonat lotul în această iarnă pentru a prinde un loc între cele mai bune 6 echipe ale campionatului.

ADVERTISEMENT

Cel mai sonor nume care s-a alăturat în această iarnă lui Hermannstadt este Ianis Stoica, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Internaționalul de tineret a semnat liber de contract cu Hermannstadt după despărțirea de U Cluj.

De asemenea, FCSB l-a lăsat să plece liber pe atacantul de 21 de ani. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Ianis Stoica are un salariu de 10.000 de euro lunar la Hermannstadt, unde poartă tricoul cu numărul 7. Fostul atacant de la FCSB a semnat un contract valabil pe 3 sezoane și jumătate.

ADVERTISEMENT

Carlo Casap, al 5-lea transfer reușit de Hermannstadt în această iarnă

Pe lângă Ianis Stoica și Carlo Casap, Hermannstadt i-a mai transferat în această iarnă pe Kablan Davy N’Goma, Alexandru Luca și Raul Opruț. Revenirea fundașului român la Hermannstadt de la Kortrijk a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK.

De asemenea, Ionuț Pop și Luca Mitrică au revenit în lotul lui Hermannstadt după împrumuturile de la CSA Steaua, respectiv CS Tunari. Ianis Stoica a debutat deja în tricoul sibienilor. Fostul atacant de la FCSB a fost titular și a jucat 67 de minute cu Petrolul (0-0).

  • Baba Alhassan, Adrian Petre, Petrișor Petrescu și Cristian Bărbuț sunt numele care au părăsit-o pe Hermannstadt în această iarnă
ADVERTISEMENT