Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ianis Stoica, prezentat oficial de Hermannstadt! Imagini spectaculoase cu fostul jucător de la FCSB. Update exclusiv

Ianis Stoica (21 de ani) a rămas în SuperLiga! Fostul jucător de la FCSB a fost prezentat oficial de Hermannstadt, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.
07.02.2024 | 19:55
Ianis Stoica prezentat oficial de Hermannstadt Imagini spectaculoase cu fostul jucator de la FCSB Update exclusiv
Ianis Stoica, transfer definitiv! Semnează pe 2 ani și jumătate! FCSB și-a dat acordul. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
07-02-2024
17:53

Ianis Stoica, prezentat oficial de Hermannstadt

Ianis Stoica este în mod oficial noul jucător al lui Hermannstadt! Dorit de Hapoel Beer Sheva, atacantul de 21 de ani a semnat cu Hermannstadt și a rămas în SuperLiga. FANATIK a anunțat transferul fostului jucător de la FCSB la Sibiu încă din urmă cu 5 zile. 

Cotat la 1 milion de euro, Ianis Stoica a semnat din postura de jucător liber de contract cu Hermannstadt. Contractul fotbalistului la Sibiu se întinde pe 3 sezoane și jumătate. Internaționalul de tineret va avea un salariu lunar de aproximativ 10.000 de euro și va purta tricoul cu numărul 7. 

„Ianis este aici! Ianis Stoica e la #FCH!

Ianis Stoica a fost desemnat cel mai bun fotbalist român Under 21 în prima parte a acestui sezon, în care a evoluat pentru U Cluj-Napoca. Pentru clujeni, Ianis a înscris 9 goluri și a oferit 4 pase de gol în toate competițiile.

Pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Metaloglobus, CS Slatina și FCSB (60 de meciuri, 10 goluri, 6 pase de gol). Ianis Stoica are 21 de ani, este atacant, dar poate evolua și pe ambele părți laterale în linia ofensivă.

Ianis a semnat un contract valabil pe 3 sezoane și jumătate. Tânărul este cotat la suma de 1.000.000 de euro pe site-urile de specialitate. Ianis Stoica va purta tricoul cu numărul 7 la A.F.C.Hermannstadt”, se arată în postarea făcută de sibieni pe canalele oficiale de comunicare. 

Ianis Stoica și-a găsit echipa în SuperLiga. Dorit în Israel, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, atacantul în vârstă de 21 de ani va rămâne în continuare în campionatul României.

Ianis Stoica rămâne în SuperLiga! Toate detaliile contractului cu noua echipă

FANATIK a aflat în exclusivitate că Ianis Stoica se va transfera la Hermannstadt! Din informațiile obținute de site-ul nostru, atacantul va semna din postura de jucător liber de contract, FCSB, echipa de care aparține, urmând să îl lase să plece gratis. El mai avea contract cu roș-albaștrii până în vara lui 2028.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate și toate detaliile contractului pe care Stoica îl va avea la formația sibiană, acolo unde va ajunge la insistențele lui Marius Măldărășanu. Antrenorul este cel care l-a dorit în mod expres pe atacant.

Ianis Stoica s-a înțeles deja cu Hermannstadt, iar transferul urmează să se perfecteze în zilele următoare. Internaționalul de tineret va semna cu sibienii până în vara lui 2026 și va încasa lunar un salariu de aproximativ 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Crescut de Academia FCSB-ului, Ianis Stoica a jucat în ultimele două sezoane, sub formă de împrumut, la Universitatea Cluj. În această ediție, atacantul este cel mai bun marcator dintre fotbaliștii eligibili pentru regula U21, cu 5 goluri marcate în campionat și 4 în Cupa României.

„Ianis Stoica, tocmai am dat informația, a avut ofertă de la Beer Sheva. Cei de la U Cluj nu l-au lăsat să meargă în Israel. S-a supărat copilul. Nu a mai mers la antrenamente. Asta a spus și Ioan Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT

Dar în acest moment, Ianis Stoica este aproape să semneze un contract pe 2 ani și jumătate cu Hermannstadt. Va fi un contract până în vara lui 2026. Din câte am înțeles, Ianis Stoica va pleca liber de contract de la FCSB.

Ăsta e semnalul care mie nu îmi sună prea ok, având în vedere că era și oferta din Isarel, dar la cum îl știm pe Gigi Becali, pierde sute de mii de euro, chiar spre milioane cu Compagno, nu cred că e o problemă și cu Ianis Stoica.

ADVERTISEMENT

Deci, Ianis Stoica la Hermmanstadt, transfer definitiv, informație FANATIK de ultimă oră. Contract până în 2026, undeva la 9-10 mii de euro lunar, din ce știu eu”, a dezvăluit Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.ro, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Despărțire tristă de Universitatea Cluj

Deși a dat un randament excelent în tricoul „șepcilor roșii”, despărțirea dintre Ianis Stoica și Universitatea Cluj n-a fost una pașnică. Atacantul ar fi trebuit să joace până la vară pe Cluj Arena, dar nu s-a mai prezentat la ședințele de pregătire, spre nemulțumirea lui Ioan Ovidiu Sabău. FANATIK a aflat că până la rezolvarea transferului la Hermansntadt, Stoica se antrenează cu FCSB.

Ianis nu a lipsit de la un antrenament, deja s-a ajuns la două. A lipsit de la două antrenamente. Pentru mine este neplăcut. Ianis era jucător titular, mă bazam pe el, făcusem pregătirea pentru partea a doua a sezonului cu el inclus și mă trezesc cu trei zile înaintea primului meci oficial din acest an că nu mai vrea, că vrea să plece”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, conform digisport.ro.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Stoica, conform transfermarkt.com

Ianis Stoica, transfer definitiv! Semnează pe 2 ani și jumătate! FCSB și-a dat acordul

ADVERTISEMENT