Sport

A marcat în Dinamo – Rapid 1-2, dar își face reproșuri: “Sunt supărat pe mine”

Fotbaliștii lui Dinamo consideră că meritau cel puțin un rezultat de egalitate în derby-ul cu Rapid, câștigat in-extremis de giuleșteni, scor 2-1, pe Arena Națională.
27.01.2024 | 23:37
A marcat in Dinamo  Rapid 12 dar isi face reprosuri Sunt suparat pe mine
Fotbaliștii lui Dinamo au jucat mai bine, dar Rapid a câștigat FOTO: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Derby-ul Dinamo – Rapid, scor 1-2,  a fost mult mai disputat decât turul din Giulești, când giuleștenii s-au impus fără drept de apel, scor 4-0. Formația pregătită de Cristiano Bergodi s-a impus greu pe Arena Națională, printr-un gol marcat de Burmaz, în minutele de prelungiri. Rapid a deschis scorul prin Jayson Papeau (44), iar alb-roșiii au egalat grație reușitei spectaculoase a lui Abdallah (45+1). Fotbaliștii lui Dinamo consideră nedreaptă victoria Rapidului.

Meciul Dinamo – Rapid a fost decis în prelungiri. Abdallah: ”Meritam victoria”

Hakim Abdallah, autorul unui gol foarte frumos marcat cu călcâiul, crede că Dinamo merita cel puțin un rezultat de egalitate. Atacantul a fost declarat omul meciului.

ADVERTISEMENT

”Am practicat un fotbal bun, ne-am creat multe ocazii. Cred că meritam victoria, așa am simțit pe teren. Nu meritam să pierdem, măcar un rezultat de egalitate era corect.

Sunt supărat pe mine pentru că am ratat mult. Nu e suficient să jucăm bine, avem nevoie de puncte. Dacă vom juca bine avem o șansă în meciurile următoare. Trebuie să lucrăm la finalizare și să fim mai atenți la ultima pasă.

ADVERTISEMENT

La faza golului marcat de mine, nu știu de ce, dar am simțit că mingea șutat de Ilic va veni spre mine și am reluat cu călcâiul.

M-am bucurat, muncisem mult și nu meritam să fim conduși la pauză. Trebuie să vedem partea pozitivă din acest joc și să continuăm să muncim”, a declarat Hakim Abdallah la flash-interviul de după meci.

ADVERTISEMENT

Dennis Politic, după Dinamo – Rapid:  ”Noi ne-am creat ocazii, ei au fost mai eficienți”

Dennis Politic, care a nimerit transversala în minutul 56, la 1-1, s-a arătat mulțumit de jocul prestat de Dinamo, dar dezamăgit de rezultat.

”Am jucat bine, ne-am creat ocazii, dar sunt dezamăgit că nu am luat niciun punct. Am avut ghinion la acel șut în transversală.

ADVERTISEMENT

Cei de la Rapid nu ai avut multe ocazii, dar au fost mai eficienți. Noi am dominat în prima repriză, iar partea secundă a fost mai echilibrată. Din păcate, s-a întâmplat aceeași poveste ca la fiecare meci. Jucăm bine, dar nu câștigăm.

Mister ne-a spus în vestiar că trebuie să muncim în continuare și să ne concentrăm la jocul care urmează, cu FCU Craiova, și să încercăm să obținem puncte.

Dacă vom juca la fel de bine cum am făcut-o în această seară, cu Rapid, vor veni și golurile. Le mulțumim fanilor că sunt alături de noi”, a declarat Dennis Politic.

Azi am pus multe probleme Rapidului. Făcând o comparaţie cu meciul tur, cred că suntem mult mai bine. Nu cred că cei de la Rapid au luat meciul mai uşor, cred că am ridicat noi standardele. Şi am avut reacţie de fiecare dată când am luat gol. Dar, după cum spuneam, ne-a lipsit puţină şansă. Ne-am bătut de la egal la egal cu o echipă bună a campionatului. Dinamo nu a renunţat şi nu va renunţa. Noi vom lupta până la capăt, asta e cert. Eu sunt sigur că ne vom salva de la retrogradare” – Cristian Costin, fundaș dreapta Dinamo

Zeljko Kopic și-a criticat jucătorii pentru deciziile neinspirate din meciul Dinamo – Rapid

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus pe teren, dar s-a arătat nemulțumit de deciziile luate de elevii săi în treimea adversă.

„Nu vreau să vorbesc despre noroc. Am făcut un meci bun până în apropierea porții lor. Acolo am luat decizii greșite. Astfel de ocazii ratate în derby-uri, când totul e 50%-50%… Dacă Dennis Politic ar fi înscris la acea bară, altul ar fi fost rezultatul.

Simt jucătorii mai bine la antrenamente, simt efortul pe care îl depun. Dar ca să câștigăm astfel de meciuri, cu adversare precum Rapidul, trebuie să fim mai atenți în ultima treime.

Pot găsi multe aspecte pozitive, cred că am fi meritat mai mult, dar am pierdut. Îmi pare rău pentru fani. Ne-au dat multă energie, au fost foarte pozitivi. E greu, dar trebuie să mergem mai departe. Trebuie să muncim”, a declarat Zeljko Kopic, la finalul meciului.

Dinamo rămâne pe locul 15, penultimul din Superliga, loc direct retrogradabil, cu 16 puncte din 23 de etape.

ADVERTISEMENT
Tags: