News

A murit după ce a mers în Turcia pentru o operație banală. Trei copii au rămas orfani de mamă

O tânără de 26 de ani a murit după ce a mers în Turcia pentru o operație banală. Ea lasă în urmă trei copii orfani de mamă.
11.01.2024 | 07:05
A murit dupa ce a mers in Turcia pentru o operatie banala Trei copii au ramas orfani de mama
A lăsat în urmă trei copii orfani: o tânără a murit după ce a mers în Turcia pentru o operație banală. Sursa foto: The Sun / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Demi, o tânără din Marea Britanie, a murit la câteva zile după ce a fost supusă unei operații, în Turcia. S-a stins în braţele partenerului ei, care a încercat cu disperare să o salveze.

A lăsat în urmă trei copii orfani: o tânără a murit după ce a mers în Turcia pentru o operație banală

Pe numele ei Demi Agoglia, fata în vârstă de 26 de ani a decis să-și facă o operație estetică de lifting fesier. Pentru că în Marea Britanie o astfel de intervenție trece de 10.000 de lire, tânăra a ales Turcia.

ADVERTISEMENT

A achitat 3.500 de lire pentru această intervenție estetică, iar în final a plătit scump. La scurt timp după operație, Demi și prietenul ei au revenit la clinica din Turcia pentru un control.

Chiar în ziua în care se îndrepta către clinica din Istanbul pentru un control, femeia a suferit un atac de cord într-un taxi care o ducea spre spital. Partenerul ei, Bradley Jones, a încercat să o resusciteze, relatează Independent.

ADVERTISEMENT

Demi a fost transportată de urgență la terapie intensivă, dar medicii nu au reușit să o salveze. Ea a fost declarată moartă luni. Se pare că Demi a suferit o serie de atacuri de cord cauzate de o embolie adipoasă.

S-a întâmplat asta în ciuda faptului că medicii au spus că operația ei de joia trecută a fost un succes. Demi a lăsat în urmă orfani trei copii. Cel mai mic este un băiețel de șapte luni, notează presa din insulă.

ADVERTISEMENT

Rudele tinerei au încercat să o convingă să renunțe la operație

Fratele ei, Carl, în vârstă de 37 de ani, a spus că familia și partenerul ei au încercat să o convingă să nu-și facă această operație, deoarece erau îngrijorați de siguranța ei.

Este tragic ceea ce s-a întâmplat. Suntem cu toții în stare de șoc. S-a dus la Istanbul să o facă. Anterior ea se dusese să-și facă dinții. Nimeni nu a vrut ca ea să treacă prin această intervenție. Demi ea este una dintre acei oameni care nu ascultă”, a spus Carl pentru presa din insulă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, un chirurg britanic a avertizat asupra pericolelor cu care se confruntă britanicii care zboară în țări precum Turcia pentru operații estetice mai ieftine.

În urma tragediei din această săptămână, sora mai mică a lui Demi, Georgina, a încărcat pe TikTok un videoclip emoționant cu ea: ”Mi-am pierdut sora ieri (n.r. luni, 8 ianuarie). Mi-e dor de tine atât de mult Demi. Nimic nu mai pare real. Cum ai putu să pleci. Nimic nu va mai fi la fel fără tine Te iubesc Demi”.

ADVERTISEMENT
Tags: