Life

A murit mama lui Adi Mutu! Sora Briliantului a dat vestea

Rodica Mutu a murit la 71 de ani, anunțul fiind făcut de Laura, sora lui Adrian Mutu. Este doliu în familia Briliantului chiar înainte de Crăciun.
21.12.2023 | 08:16
A murit mama lui Adi Mutu Sora Briliantului a dat vestea
Rodica, mama lui Adi Mutu, a încetat din viață / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rodica, mama lui Adi Mutu, s-a stins din viață, cumplita veste fiind dată, pe rețelele de socializare, de Laura, sora Briliantului.

Rodica, mama lui Adi Mutu, a murit

La doar 71 de ani, Rodica, mama lui Adrian Mutu, s-a stins din viață. Din informațiile obținute de FANATIK, se pare că, de ceva vreme, femeia se lupta cu o boală cumplită, iar tratamentul nu a dat roade. Vestea a fost dată, în această dimineață, de Laura, sora lui Adi Mutu.

ADVERTISEMENT

”Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a scris Laura pe conturile sale de socializare.

Vestea a căzut ca un trăsnet, cu atât mai mult cu cât, acum mai puțin de o lună, Rodica Mutu își sărbătorea ziua de naștere. Adi Mutu, care acum locuiește în Baku fiind antrenorul celor de la Neftchi, nu a reacționat, până la ora publicării acestui articol și nu a făcut nicio postare pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

Rodica Mutu, cel mai mare susținător al Briliantului

Pe când Adi Mutu pășea pentru prima oară pe terenul de fotbal, Rodica îi era deja cea mai aprigă susținătoare. Și nu s-a înșelat când a prevăzut că Adi va ajunge un fotbalist uriaș. Acum mai visa doar să vadă că performanțele sale ca antrenor le vor egala pe cele pe care le-a avut în teren.

„S-a dus la fotbal la 6 ani și 7 luni, la selecție, apoi a venit acasă și m-a certat. `Nu m-au primit că nu mă încadrez la vârstă! De ce m-ai născut în 1979 și nu în 1978?! Așa, eram la fotbal acum`, mi-a zis supărat. N-a făcut mai multe năzbâtii decât alții de vârsta lui, și-a văzut de fotbal.

ADVERTISEMENT

 Era îndrăgostit de stadionul din Trivale, acolo îl găseai tot timpul. Bărbatul meu, matematician fiind, ar fi vrut să-l tragă spre carte, spre matematică. Îi zicea să nu păcălească, să aleagă ori fotbalul, ori cartea. Eu am spus să-l lăsăm să facă orice vrea”, a povestit Rodica Mutu, citată de Libertatea.

“Pe Rodica am cunoscut-o de mult și pot să vă spun că ea era prima vioară în familie, pentru ca șotul, Spiridon, era mai taciturn. Era o fire băiețoasă și toata ziua-buna ziua bătea mingea pe maidan cu copiii de seama ei.

ADVERTISEMENT

Stătea în poartă, de unde conducea cu autoritate ostilitățile de pe teren. Talentul fotbalistului Mutu are rădăcini în pasiunea mamei sale. Ea este cea care i-a imprumutat lui Adi firea aceea arțăgoasă, de luptător.

Tot Rodica este cea care l-a susținut înca de la început sa meargă pe acest drum, deși, în majoritatea cazurilor, băieții sunt susținuti de tați să joace fotbal, pe când mamele se impotrivesc”, a dezvăluit doctorul Mihai Nurciu, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: